Carbid Theater
Mode en Kleding

Waterdichte winter- en regenkleding bij Workwear24

Zit de ‘r’ in de maand? Tijd voor regenkleding

Het najaar is (helaas) voor velen weer het begin van een regenachtige en koude periode. De tijd van veel regen, weinig zonuren en korte dagen. Het is natuurlijk niet anders, zo is het nu eenmaal. Wel kun je natuurlijk goed voorbereid zijn op de herfst en winter. Gelukkig kan dit prima dankzij het assortiment van Workwear24 – specialist in bedrijfskleding! Workwear24 biedt voor alle ondernemers, zzp en mkb, de mogelijkheid om online werkkleding te bestellen in de Workwear24 webshop. En dat kan al vanaf 1 stuk, dat is handig toch?

Uitstekende waterdichte regenkleding bestellen

Herkent u dat, u bent buiten aan het werk of u moet iets op de fiets ophalen en het begint opeens hard te regenen. Het water sijpelt binnen en uw onderkleding wordt nat. De regenjack die u zogenaamd moet beschermen tegen de regen, doet zijn werk maar half. U wordt nat en de koude gure wind maken het allemaal nog eens erger. Tijd voor regenkleding die u écht goed droog houdt.

Bij Workwear24 verkopen we zeer hoogwaardige regenkleding van het merk Hydrowear. Met hun Simply no Sweat regenkleding collectie heeft u een garantie op droog blijven tijdens de meest natte weersomstandigheden. De Simply no Sweat kledingstukken zijn vervaardigd uit speciaal ontwikkelde PU-materialen met waterwerende eigenschappen en een speciale polyester (mesh) binnenvoering. Door een slimme combinatie van de juiste materialen wordt lichaamswarmte goed beschermt tegen de kou en wanneer het lichaam begint te transpireren wordt het lichaam gekoeld zodat de ideale temperatuur wordt behouden voor een aangenaam klimaat.

Functionele kleding bij Workwear24

Waterdichte kleding is natuurlijk heel goed en aardig, maar voor professionals is functionaliteit ook belangrijk. Daarmee bedoelen we dat kleding ook een meerwaarde moet bieden tijdens het werk. Daarom vind je nagenoeg alleen maar functionele werkkleding bij Workwear24 voor de professional. Denk bijvoorbeeld aan;

  • Afritsbare mouwen en capuchon
  • Regenjacks met vaste capuchon of hoge nekkraag
  • Dubbele binnenvoering met afritsbare vest
  • erstelbare elastische mouwen met drukknopen
  • Ritssluiting met flap en drukknopen
  • Extra binnenzakken met drukknoop sluiting
  • Dubbele voorzakken met sluiting
  • Extra zware kwaliteit katoen en polyester voor extra wasbaarheid en duurzaamhend

Met bijpassende thermo kleding blijft u gegarandeerd warm

Als bijpassende kledingstuk voor regen- of winterkleding adviseren wij u om ook een goede bijpassende thermo kledingstuk te bestellen. In onze webshop verkopen we een thermo hemd, thermo broek en een compleet thermo set. Zo blijft u gegarandeerd warm tijdens winterse omstandigheden. De thermo kleding van Workwear24 leent zich ook uitstekend voor wintersport liefhebbers. Bestel onze thermo kleding direct online in onze webshop met gratis verzending vanaf €45,-

Maatwerk bedrijfskleding voorzien van uw logo

Workwear24 biedt voor bedrijven en ondernemers de mogelijkheid een stuk extra professionaliteit uit te stralen door de werkkleding te voorzien van bedrijfslogo. Zo kunnen we grote aantallen werkkleding tegen scherpe tarieven laten bedrukken of borduren. Ervaring laat zien dat bedrijfskleding met logo professioneel overkomt en een vertrouwen geeft bij uw relaties. Informeer naar de mogelijkheden en vraag een kosteloos offerte op voor bedrukte bedrijfskleding.

https://www.werkkleding-workwear24.nl