Carbid Theater
Image default
Aanbiedingen

Waarom kiezen voor jahnig ter braak makelaar in Enschede

Jouw nieuwe huis bij dé makelaar in Enschede

Midden in het centrum, in een kindvriendelijke woonwijk of lekker buiten af waar de rust heerst. Wat je keuze ook is, Enschede is ’the place to be’ in het oosten van Nederland. Enschede heeft de laatste 10 jaar zich ontwikkelt tot een geweldige bruisende stad waar van alles en nog wat te belevenis. Het aanbod aan activiteiten, feesten, cultureel en sociaal is enorm en groeit ieder jaar weer. En laat nou net Jahnig ter Braak dé makelaar in Enschede zijn die jouw woningbehoeftes perfect kan behartigen in deze geweldige stad.

Leef midden in de brouwerij en geniet van het stadscentrum

Als iets enorm is ontwikkelt, dan is het de stadscentrum van Enschede. De grootste wijziging is wellicht wel de modernisering van het H.J. Van Heekplein. Het H.J. Van Heekplein is hét winkelhart van Enschede met alloze winkels en winkelketens dat in 2003 opgeleverd is op basis van een nieuw masterplan. Het plein en vernoemd naar Hendrik-Jan van Heek, de grondlegger van de Enschedese textielindustrie. Het plein is compleet getransformeerd met een moderne uitstraling dat nu méér ruimte biedt voor winkels en tegelijkertijd ook méér ruimte biedt voor het publiek. Iedere dinsdag en zaterdag is er de Enschede markt, waar je kunt vertoeven tussen de vele kraampjes. Van kleding en telefoon accessoires tot ambachtelijke slagers, bakkers en chocolaterie. Je vindt het allemaal op de markt en het maakt de Enschedese markt daarom ook zo interessant als dag uitje voor mensen buiten de regio tot zelfs over de grens in Duitsland.

Masterplan Kop in ontwikkeling

Bovendien zijn vele winkelstraatjes grotendeels gerenoveerd, waarbij veel gevels van oude panden zijn opgeknapt voor een nieuw en frisse uitstraling. Er zijn ook meer winkels bijgekomen waardoor er meer diversiteit is in het aanbod. Daarnaast investeert gemeente Enschede ook flink in de infrastructuur voor een betere doorstroming over de Enschede singels, de Oldenzaalsestraat en de bereikbaarheid naar het centrum. De meest recente grote masterplan is de aanpak van de boulevard ( De Kop in ontwikkeling ). Dit plan omhelst het ontwikkelen van vier nieuwe gebouwen die straks boven Enschede uitsteken. Je begrijp natuurlijk nu al wel dat Enschede een steeds serieuzere stad aan het worden is dat zelfs aantrekkelijk begint te worden voor mensen uit het westen.

De makelaar in Enschede die weet waar zijn roots liggen

Er is niemand die een regio zo goed kent als iemand die er zelf vandaag komt, niet waar? Precies dat is Jahnig ter Braak Makelaardij in Enschede. Het makelaarskantoor is gevestigd aan de Haaksbergerstraat op steenworp afstand van het fabriekscomplex Jannink , het enige grote overgebleven textielfabriek uit de textieltijd van toen. Een bloeiperiode in economisch opzicht dat Enschede op de kaart heeft gezet als textielstad. Jahnig ter Braak Makelaardij heeft een uitstekende reputatie als het gaat om klanttevredenheid en service. Ons team bestaat uit nuchtere Twentse jonge mensen met een frisse blok op de toekomst die niet schamen waar ze vandaan komen. We houden van heldere afspraken, eerlijke prijzen en komen onze afspraken daarom altijd na. Ons kantoor is 5 dagen per week geopend en toegankelijk voor iedereen. Niet voor niets staat de deur altijd open geïnteresseerden in de Enschedese woningmarkt.

Bekijk hier ons woningaanbod in Enschede.

Van nieuw tot karakteristiek wonen | Het kan allemaal bij Jahnig ter Braak

Dankzij onze jarenlange ervaring in de woningmarkt, 2 locaties (Enschede en Borne) en een team van erkende NVM makelaars taxateurs en assistent makelaars hebben we veel kennis in huis om jouw wensen goed te bedienen. Ons woningaanbod groeit iedere week en in de toekomst zal dat uitgebreid worden door het feit dat wij ook woningbouwprojecten mogen faciliteren in het vinden van nieuwe kopers. Maak dus gauw een afspraak met Jahnig ter Braak Makelaardij in Enschede voor een kennismaking, een woning taxatie of een vrijblijvende waardebepaling van je woning.

https://www.jahnigterbraak.nl/