Carbid Theater
Image default
Mode en Kleding

Je kind aankleden voor koud weer

Als het buiten koud is, kan het verleidelijk zijn om je kind de schattigste, meest comfortabele outfit aan te trekken die je kunt vinden, en vergeet het bundelen ervan. Er zijn echter enkele tips en trucs om uw kind bij koud weer aan te kleden, zodat het zelfs tijdens de strengste winters warm en gelukkig blijft. Hier zijn drie eenvoudige manieren om je kind schattige kleding aan te kleden en tegelijkertijd comfortabel te houden tijdens de koudste maanden van het jaar.

Kledingmateriaal

Probeer altijd materiaal te kiezen dat warm is, maar niet te dik. Veel peuters hebben de neiging kieskeurig te zijn over bepaalde texturen, dus je wilt kleding vermijden die hun huid irriteert.

Stoffen

Stoffen zoals fleece en wol werken goed in deze situaties omdat ze zowel erg warm als zacht zijn tegen de gevoelige peuterhuid.

Babywinkel

Stel zeker vragen bij je plaatselijke babywinkel als je niet zeker weet welke stoffen het beste zijn voor jouw specifieke situatie. Het laatste wat je wilt is een ongelukkige peuter!

Wat te dragen in de winter?

Kinderen moeten warm gekleed zijn, ongeacht hun activiteitenniveau. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat ze altijd een warme laag aan hun voeten hebben.

Beide situaties

Zorg ervoor dat uw kinderen niet overdressed of underdressed zijn, aangezien ze in beide situaties het risico lopen op onderkoeling. Hier zijn enkele voorbeelden van wat te dragen in de winter

Hoe blijf je warm in de winter?

Wintertijd is een van onze favoriete tijden van het jaar, maar het brengt ook veel vragen met zich mee over hoe je warm en gezond kunt blijven bij vriestemperaturen.

Openbaar vervoer

Van je goed kleden tot het vermijden van ziektekiemen in het openbaar vervoer, hier zijn enkele winter tips die je zullen helpen er veilig en gelukkig doorheen te komen!

Kinder onesie

Volgens M. Harvey Liss, auteur van The Baby Book, zou je een jonge baby in één laag meer moeten kleden dan een volwassene nodig zou hebben om onder vergelijkbare omstandigheden warm te blijven. Een kinder onesie is daarom een goed idee. Afhankelijk van hoeveel dekking hun luier biedt en welk seizoen het is, kunnen baby’s zich comfortabel voelen bij het dragen van niets anders dan een kinder onesie. Nog een truc: als je meer dan twee vingers tussen de kin en nek van een baby kunt passen, heeft ze het te warm!

Winteraccessoires

Kleed uw baby in laagjes en zorg ervoor dat u hem geschikte schoenen aantrekt om buitenshuis te dragen. Winterlaarzen houden ze warm wanneer ze nieuwe gebieden verkennen.

Kleding en veilig

Als ouder is het cruciaal om te weten welke kleding goed en veilig is in de omgang met zo’n klein persoon. Je wilt nooit te strak of te los zitten met hun kleding, dus zorg goed voor wat je doet. Bovendien zijn jassen belangrijk omdat ze baby’s warm houden terwijl ze rondlopen bij koeler weer. Bron: https://www.stylonic.nl