Carbid Theater
Image default
Mode en Kleding

De beste wandelsandalen

Als het terrein niet vraagt om wandelschoenen of wandelschoenen, maar wel om lichte ondersteuning en grip, dan is er geen betere keuze dan Teva-sandalen. Teva is een pionier op het gebied van sportsandalen en schommelt al sinds 1984 in de sportschoenenindustrie.

Winkelen voor Teva sandalen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! The Little Green Bag toont de populairste en meest gewaardeerde sandalen en slippers van Teva. Met geweldige aanbiedingen zijn betaalbare wandelsandalen absoluut te koop!

30+ Teva wandelslippers voor mannen en vrouwen
Van Teva sandalen worden extreme lichtheid, pluche comfort, grippige zolen en aanraakgevoelige verstelbare bandjes verwacht. In de loop der jaren hebben ze enkele van de meest stijlvolle en duurzame watersandalen op de markt ontworpen. Deze schoppen hebben belangrijke kenmerken zoals een antimicrobiële behandeling en sneldrogende bovendelen. Vertaling: geen stinkende voeten!

Teva-sandalen zijn echter een geweldige keuze voor strandvakanties en wandeltochten in het water. Teva behoort ook tot de topmerken die sandalen maken voor multi-sport en dagwandelingen. Tot slot maken ze enkele van de zwaarste leren wandelsandalen die tegen een stootje kunnen.

Heb je meer bescherming en dekking nodig? Dan zijn sandaaltjes met een gesloten constructie wat je nodig hebt. Gelukkig maakt Teva ze ook. In onze collectie veganistische wandelsandalen vind je ook een aantal Teva-modellen.

Nog interessanter aan Teva is hun inzet voor de bescherming van het milieu. Ze zijn een van de schoenmerken die milieuvriendelijke sandalen aanbieden. Voor het geval je het niet wist, al hun iconische bandjes zijn gemaakt van gerecycled plastic.