Carbid Theater
Image default
Mode en Kleding

Voedingsbh geschikt voor iedere vrouw

Voedingsbh geschikt voor iedere vrouw

Wanneer je zwanger bent of bent bevallen, dan zal je merken dat er het nodige met je lichaam aan de hand is. Zo zal bij een beginnende zwangerschap de groei van de borsten in een vroeg stadium al inzetten, waardoor de kans groot is, dat je na enkele maanden toe bent aan een nieuwe, vaak grotere bh. Het is dan absoluut een overweging om direct te kiezen voor een voedingsbh. Waar een voedingsbh extra ondersteuning biedt en meerekt met de groei van je lichaam, geldt dit voor een normale bh helaas niet. Door te kiezen voor een padded bh zonder beugel, zal je merken dat het een stuk comfortabeler zit, vooral ook gezien het feit je borsten gedurende deze periode vaak een stuk gevoeliger zijn. Er zijn immers voedingsbh’s voor iedere vrouw.

Grote maat

er heerst vaak nog enige twijfel over het feit of ook een vrouw met een grotere cupmaat wel een voedingsbh kan dragen en of deze dan wel voldoende ondersteuning biedt. Voedingsbh’s vind je tegenwoordig in allerlei soorten en maten. Zo zijn bh grote maten dus absoluut geen uitzondering. Echter is het wel belangrijk goed te kijken naar de juiste ondersteuning. Je hebt namelijk de keuze om te kiezen voor een variant met of zonder beugel. Vooral wanneer je een wat grotere cupmaat hebt, is het aan te raden te kiezen voor eentje met beugel. Dit biedt je net iets meer ondersteuning, waardoor je minder last krijgt gedurende de dag.

Voordelen

Wanneer je twijfelt over het dragen van een bh, is het goed te weten dat het tal van voordelen biedt. Waar je op een gegeven moment, wanneer je bijvoorbeeld een elomi bh of anita bh tegen het probleem aanloopt dat deze niet meerekken, is dit met deze bh niet het geval. Zo kunnen je borsten dus prima blijven groeien en groeit je bh gewoon met je mee. Wel kan het zo zijn, dat wanneer je er direct één vanaf het begin draagt, je tussentijds naar een maatje groter moet. Ook bij deze bh’s is natuurlijk op een gegeven moment de rek eruit. Ze moeten immers wel voldoende ondersteuning blijven bieden.

Waar let je op

Ga je voor het eerst een voedingsbh kopen, dan is het belangrijk te letten op een aantal zaken. Zo moet je bh niet te strak zitten en moet je bepalen of je kiest voor één met of zonder beugels. Aan te raden is, dat wanneer je twijfelt, je naar een lingeriewinkel gaat, zodat ze je goed kunnen helpen. Doordat je borsten gedurende deze periode vaak extra gevoelig is, ben je gebaat bij de juiste ondersteuning.