Carbid Theater
Image default
Banen en opleidingen

Regel voor uw medewerkers een goede bhv-cursus in regio Amsterdam

Vraagt u zich af waar u een goede bhv-cursus in regio Amsterdam kunt vinden? ProFhire heeft zeer veel expertise op het gebied van veiligheid. Dit bedrijf biedt verschillende bhv-cursussen aan, die cursisten opleiden voor de verschillende rollen die voorgeschreven worden in de wetgeving rond bedrijfshulpverlening. Dit in 1997 opgerichte bedrijf is gevestigd in Velserbroek. Zijn er binnen uw bedrijf acht of meer mensen die een cursus willen volgen? Dan is het mogelijk om de bhv-cursus in Amsterdam en omstreken te organiseren, binnen uw bedrijf. Als u kiest voor een dergelijke bedrijfsspecifieke cursus, kunt u ook aan de instructeurs verzoeken om speciale aandacht te besteden aan onderwerpen die relevant zijn voor uw bedrijf.

Een cursus die gegeven wordt door bekwame instructeurs met praktijkervaring

De instructeurs van ProFhire zijn niet alleen onderricht in de didactiek, maar hebben ook praktische ervaring met de thema’s van de cursus omdat ze een achtergrond hebben in de brandweer of de ambulancedienst. Zij zullen hun passie en kennis overbrengen op de deelnemers aan de bhv-cursus in regio Amsterdam. Dit bedrijf is een opleider met het keurmerk van het Nederlandse Instituut voor Bedrijfshulpverlening (NIBHV). Dit betekent dat het de richtlijnen van deze instantie volgt met betrekking tot de lesstof, de examinering en de bevoegdheid van de instructeurs. Wie de tweedaagse basiscursus met goed gevolg heeft afgerond, ontvangt een certificaat dat door het NIBHV wordt erkend. Deze certificering is maar tijdelijk geldig, wat betekent dat uw medewerkers jaarlijks een herhalingscursus moeten volgen. U kunt ervoor kiezen om hieraan te worden herinnerd door het bedrijf uit Velserbroek.

Een bhv-cursus die u goed voorbereid op de praktijk

In ieder bedrijf moeten een ploegleider bhv en een coördinator bhv worden aangewezen. Dankzij het leiderschap en organisatorisch vermogen van deze personen, wordt de bedrijfsdienstverlening in uw bedrijf op een doeltreffende manier georganiseerd. Bij ProFhire uit Velserbroek kunt u een bhv-cursus nabij Amsterdam volgen die u voorbereidt op een van deze rollen.

https://www.profhire.nl/