Carbid Theater
Image default
Industrie

Metaallijm geeft volop mogelijkheden voor probleemloos bevestigen

Metaal verlijmen ligt niet zo voor de hand. Het is een stuk lastiger dan hout, kunststof of rubber verlijmen, maar met metaallijm is het prima mogelijk. Deze lijm is speciaal samengesteld om metaal op metaal of op een ander materiaal te bevestigen zonder dat er schroeven aan te pas komen of dat er gelast of gesoldeerd moet worden. Deze lijm is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Welke je het best kiest, is afhankelijk van de toepassing die je eraan wilt geven. Voor industriële toepassingen kun je deze lijm in grootverpakkingen kopen bij Lubribond Benelux. De lijm wordt geleverd in verpakkingen die voorkomen dat de lijm snel uitdroogt, waardoor deze langer houdbaar is.

Snellijm en andere soorten lijm voor metaal

Metaallijm is leverbaar in verschillende soorten. Je kunt onder andere kiezen voor een snellijm. Deze metaallijm zorgt ervoor dat de twee componenten binnen enkele seconden muurvast op elkaar zitten. Dit is ideaal als de lijm wordt gebruikt voor een geautomatiseerd productieproces of voor assemblage. Daarnaast kun je een tweecomponentenlijm gebruiken die je zorgvuldig op beide te verlijmen vlakken aanbrengt. De lijm moet even drogen voordat je beide delen op elkaar bevestigt. Het advies is om de lijm de tijd te geven om te drogen voor het beste resultaat.

Bestel je metaallijm bij een vertrouwde leverancier

Ben je op zoek naar een goede metaallijm? Kijk dan eens op de website van Lubribond Benelux. Zij leveren verschillende soorten lijmen die onder andere geschikt zijn voor het verlijmen van metaal. Uiteraard kun je hier ook terecht voor een lijmsoort die voor een andere grondstof bedoeld is. Je kunt heel eenvoudig een offerte aanvragen via het contactformulier. Dit formulier kun je uiteraard ook gebruiken voor het stellen van vragen. Weet je niet welke van de metaallijmen het meest geschikt is? Dan kunnen de adviseurs van het bedrijf je daarmee helpen.

https://www.lubribond.nl/