Carbid Theater
Image default
Industrie

Geen last is te zwaar voor een goede elektrische kettingtakel

Heeft u een elektrische kettingtakel nodig om zware materialen of goederen te tillen op uw bouwplaats of in de garage? En wilt u dat het tillen van de materialen veilig en voorspoedig wordt uitgevoerd? Dan is een elektrische kettingtakel geen overbodige luxe! De takel wordt eenvoudigweg bediend met een afstandsbediening, zodat u of uw personeel op veilige afstand kunnen staan van de te verplaatsen goederen. Dankzij de aandrijving van de elektromotor worden de zware lasten eenvoudig opgetild en verplaatst. Dat scheelt voor u zwaar werk!

Waar kunt u terecht als u op zoek bent naar kwalitatieve hef- en hijsmiddelen?

Of u nu een elektrische kettingtakel zoekt of andere hef- en hijsmiddelen, BMI Hijsgereedschap heeft het voor u in het assortiment. U heeft keuze uit verschillende topmerken die kwaliteit en veiligheid allemaal zeer hoog in het vaandel hebben staan. Zo voldoet iedere elektrische hijstakel die u bij BMI Hijsgereedschap kunt aanschaffen aan alle (Europese) kwaliteits- en veiligheidsrichtlijnen, zodat u zeker weet dat u het gereedschap veilig kunt gebruiken. In de webshop vindt u elektrische kettingtakels met verschillende voltages. Afhankelijk van hoeveel draagkracht u nodig heeft, kiest u de elektrische kettingtakel die bij uw project past. Daarnaast wordt het altijd aangeraden om regelmatig de takel te laten inspecteren en controleren door een gecertificeerd inspecteur.

Eenvoudig een bestelling plaatsen voor een kettingtakel

Heeft u de elektrische kettingtakel gevonden die u nodig heeft? Bestel deze dan in de webshop tegen de scherpe prijzen. Na het afronden van de bestelling zorgt deze specialist ervoor dat de elektrische kettingtakel binnen twee werkdagen bij u op locatie wordt geleverd. Uiteraard is het ook mogelijk om de takel op te halen. Dit moet echter wel op afspraak worden gedaan. Neem hiervoor telefonisch of via e-mail contact op met BMI Hijsgereedschap. De contactgegevens zijn te vinden op de website.

https://www.hijsgereedschap.nl/