Carbid Theater
Image default
Toerisme

Bokrijk Park

bokrijk park

Laat je inspireren door het verleden in het Bokrijk Park. Dompel vanaf maart al je zintuigen onder in de landelijke levensstijl 100 jaar geleden; hoe de kinderen naar school gingen en wat voor eten er op tafel lag. Met “BKRK-Bokrijk branding” zette Bokrijk vakmanschap gisteren, vandaag en morgen centraal. In 2016 starten we met smeden, timmeren en brood bakken. Ontdek de historische en moderne betekenis van vakmanschap en technologie in een van de historische huizen. Of je kunt het zelf proberen in de werkplaats en dan het originele handgemaakte souvenir mee naar huis nemen!

In de permanente tentoonstelling “Sixties” levensechte decoraties zoals woonkamers, bioscopen, kapsalons of elektronicawinkels, die je meteen terug kunnen brengen naar de turbulente jaren 60. Beleef op de “Music of the Sixties” -tentoonstelling dit swingende tijdperk opnieuw met iconische platenbeschermingshoezen, vakantierecords en unieke collecties. Muziekschrijver en Belgische popmuziekexpert Jan Delvaux deelde een fascinerend verhaal in de geschiedenis van de populaire muziek.

In Bokrijk beleeft u niet alleen de rockmuziek van vroeger, ook uw kinderen of kleinkinderen kunnen ontspannen in de ruime gratis openluchtspeeltuin. Of wandel of fiets om het natuurlijke landschap van de 550 hectare grote botanische tuin te bewonderen.

https://www.dergatsjev.be/2020/09/bokrijk.html