Carbid Theater
Toerisme

Bezoek een evenement in Breda

Als je een evenement wilt bezoeken, kom je al snel uit bij Breda. Deze heerlijk bourgondische stad in Noord-Brabant bruist namelijk van de evenementen. En dan gaat het echt niet alleen om evenementen die de rijke historie van deze grote stad vieren. Natuurlijk, tijdens de Brabantse Kastelendag is er in Breda veel te beleven. En tijdens de Nassaudag wordt de innige band tussen deze stad en het Koningshuis gevierd. Breda is echter veel meer dan geschiedenis, het is een stad die volop in het heden staat. Zo kun je er sinds 2015 “Roodharigendag” vieren en zijn er tal van sportevenementen. Culturele evenementen trekken bezoekers uit heel Europa. Wist je bijvoorbeeld dat het vier dagen durende Breda Jazz Festival al sinds 1971 wordt gehouden? Het is inmiddels een van de oudste en bekendste Jazz-festivals in Europa en trekt ruim een kwart miljoen bezoekers. En wat te denken van Breda Live? Een tweedaags muziekfestival dat elk jaar weer een line up heeft om je vingers bij af te likken.

Maak je eigen evenement in Breda

Als al die evenementen één ding aantonen is het wel dat ze in Breda weten hoe je een evenement op poten zet. En dat hoeft niet altijd zo enorm grootschalig te zijn. Ook voor bedrijfsevenementen kun je in Breda heel goed terecht. Via BeleefBreda.nl kun je jouw eigen bedrijfsevenement in Breda helemaal naar wens laten samenstellen.

Gelukkig hoef je niet helemaal bij nul te beginnen. Er liggen al een aantal arrangementen voor je klaar die als basis kunnen dienen voor jouw evenement. Neem bijvoorbeeld “Ter land, ter zee, en aan tafel? Dit arrangement biedt een afwisselende combinatie van activiteiten, waardoor iedereen er plezier aan zal hebben. Je begint met een GPS toch, die je de bijzondere plekjes van Breda laat ontdekken, luncht in één van de betere brasseries van de stad en sluit af met een kanotocht. Dit arrangement is een heerlijke gelegenheid om je collega’s eens wat beter te leren kennen.

Natuurlijk is dit arrangement slechts één van de vele mogelijkheden. Onderdelen kunnen worden vervangen, of je kunt er activiteiten aan toevoegen. Onze specialisten helpen je graag bij het samenstellen van een evenement dat perfect aansluit op de groep deelnemers en het doel dat je met het evenement hebt.

Kijk vandaag nog op www.beleefbreda.nl en neem contact op om jouw perfecte dag samen te stellen.

http://www.beleefbreda.nl