Carbid Theater
Image default
Toerisme

De voordelen van een reisverzekering vergelijken (Canada en Spanje)

Als het om reizen gaat, gaat de aandacht alleen uit naar het veraangenamen van de reis. Men besteedt niet veel aandacht aan veiligheid. In Nederland onderschatten de meeste mensen gewoonlijk de krachten van buitenaf en vermijden ze het kopen van allerlei verzekeringen. Een reisverzekering vergelijken helpt hierbij.

Het kopen van een reisverzekering is een slimme beslissing, maar eerst vergelijken op een vergelijkingssite is een nog slimmere beslissing. Dit is een beslissing die niet over het hoofd mag worden gezien bij het plannen van een reis. Men moet alle voors en tegens van een reisverzekering afwegen voordat men tot een conclusie komt. Het kiezen van een polis uit alle beschikbare opties is echter geen gemakkelijke taak. Het is noodzakelijk dat we online reisverzekeringen vergelijken voordat we een beslissing nemen. Wij hebben geprobeerd om het voor u gemakkelijker te maken. 

 

De voordelen zijn onder meer:

  • één keer betalen voor een dekking van 12 maanden

  • reisverzekering voor een onbeperkt aantal vakanties (hoewel elke individuele reisduur een limiet zal hebben)

  • de besparing neemt toe naarmate u meer reist

 

Welke reisverzekering heb ik nodig voor Canada?

Om Canada te bezoeken heb je een wereldwijde reisverzekering nodig die je dekt tegen verlies, schade en diefstal van je bezittingen, annulering of inkorting van je reis, en wettelijke aansprakelijkheid als je per ongeluk schade of letsel zou veroorzaken.

Je moet kiezen voor een wereldwijde reisverzekering inclusief Canada, de VS en de Caraïben. Het zal duurder zijn dan een Europese dekking of een wereldwijde polis met uitzondering van deze locaties, vanwege de hoge kosten van medische zorg.

Als u van plan bent om het komende jaar meer dan één reis naar het buitenland te maken, kan een jaarlijkse multi-reisverzekering goedkoper zijn dan een polis voor één reis. Het is de moeite waard om een reisverzekering Canada te vergelijken en te zien wat het verschil is.

 

Waarom heb ik een reisverzekering nodig voor Spanje?

Spanje is een enorm populaire vakantie keuze voor Nederlanders, en als u naar de costa’s gaat of een van de historische steden bezoekt, zorg er dan voor dat u de juiste reisverzekering heeft voordat u vertrekt.

Een standaardpolis moet een annuleringsdekking bevatten die hoog genoeg is om de volledige waarde van uw vakantie te dekken. U kunt de kosten terugvorderen als u een geldige reden hebt, die in uw polis wordt vermeld, waarom u niet op reis kunt – zoals ziekte of een sterfgeval. Het kan de moeite waard zijn om een reisverzekering Spanje af te sluiten zodra u uw vakantie boekt, zodat u deze dekking meteen hebt.

https://www.vergelijkenvanreisverzekeringen.nl/