Carbid Theater
Image default
Industrie

Verschillende soorten houten vloeren: welke past bij jou?

Houten vloeren zijn een populaire keuze geworden voor mensen die op zoek zijn naar een duurzame en stijlvolle vloer voor hun huis. Houten vloeren zijn niet alleen mooi, maar ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. In dit artikel bespreken we de verschillende soorten houten vloeren en waar je terecht kunt voor het kopen van houten vloeren in Veenendaal.

Massief houten vloeren

Massief houten vloeren zijn gemaakt van massief houten planken en zijn de meest traditionele vorm van houten vloeren. Deze vloeren zijn duurzaam en kunnen een leven lang meegaan als ze goed worden onderhouden. Massief houten vloeren zijn verkrijgbaar in vele verschillende houtsoorten, zoals eiken, grenen en teak.

Samengestelde houten vloeren

Samengestelde houten vloeren bestaan uit meerdere lagen hout. De bovenste laag is gemaakt van massief hout en de onderste laag is gemaakt van multiplex of spaanplaat. Deze vloeren zijn duurzaam en stabiel en zijn verkrijgbaar in vele verschillende houtsoorten.

Lamelparket vloeren

Lamelparket vloeren zijn vergelijkbaar met samengestelde houten vloeren, maar de bovenste laag is gemaakt van een dunne laag massief hout. Dit maakt deze vloeren minder duur dan massief houten vloeren, terwijl ze nog steeds de uitstraling hebben van massief hout.

Waar kan ik houten vloeren in Veenendaal kopen?

Als je op zoek bent naar houten vloeren in Veenendaal, dan kun je terecht bij Bax Houthandel. Zij bieden een ruim assortiment aan houten vloeren, waaronder massief houten vloeren, samengestelde houten vloeren en lamelparket vloeren. Het ervaren team van professionals kan je helpen bij het vinden van de perfecte houten vloer voor jouw woning of bedrijf.

Conclusie

Er zijn vele verschillende soorten houten vloeren om uit te kiezen, waaronder massief houten vloeren, samengestelde houten vloeren en lamelparket vloeren. Het is belangrijk om de juiste vloer te kiezen die past bij jouw smaak en budget. Als je op zoek bent naar houten vloeren in Veenendaal, dan kun je terecht bij Bax Houthandel voor een ruim assortiment aan vloeren en professionele installatie. Hun team van professionals kan je helpen bij het kiezen van de juiste vloer voor jouw specifieke behoeften en kan ook professionele installatie aanbieden.