Carbid Theater
Image default
Banen en opleidingen

Operationeel manager Kamp C

hoeveel verdient een administratief bediende 

Ben jij de kapitein op zoek naar KAMP C?

Voor Kamp C in Westerlo zijn we op zoek naar een kapitein, die als rechterhand van de directeur de bedrijfsvoering gaat leiden. Mensen die de dagelijkse operatie, korte termijn planning en coördinatie tussen teams ondersteunen. Concreet zetten onze leveranciers diverse beslissingen en keuzes om in dagplannen, en bewaken ze de opvolging en uitvoering van deze beslissingen. In je eigen team (reguliere dienstverlening en ondersteunende diensten) en met collega’s van de projectmanager zorg je voor een goede coördinatie, taakverdeling en behandel je specifieke / praktische zaken gerelateerd aan het project.

Over jezelf zeg je dat je

Je bent een natuurlijke organisator en probleemoplosser, schuw moeilijke beslissingen niet. Je bent altijd volledig gefocust op het huidige project en je weet wie het gaat doen. Stiekem hou je van procedures en afspraken, omdat ze je duidelijk en zorgeloos kunnen maken. Niet voor jezelf, maar voor het team.

Je voormalige collega zei je

Een enorm verlies. Vooral je werkplan en realiteitszin zullen ze nooit echt vervangen. Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en kunt je goede suggesties geven, anderen helpen om weer op het goede spoor te komen, of de belangrijkste tips voor het succes van het project verzekeren. Dit, in combinatie met uw initiatief en agressieve karakter, maakt u de beste collega die ze hopen.

Je vrienden zeggen dat je

Hij is een groot kader die altijd op zoek is naar oplossingen. “Vraag” staat niet in uw woordenboek. Je bent van jongs af aan een echte teamspeler geweest en hij wil samen met anderen doelen bereiken (of J-punten halen). Je laat niemand achter, en je laat niet iedereen meedoen aan het doel.

We vragen je

 • – Beschikken over minimaal een masterdiploma en 4 jaar relevante managementervaring (als je voldoende ervaring hebt maar geen masterdiploma, dan nodigen we je uit voor een vaardigheidstest. Als je slaagt, kun je blijven solliciteren).
 • -Samen met leidinggevenden en collega’s, KAMP C begeleiden om het project met gezonde moed en gezond verstand in de goede richting te dagen
 • -Ervaring in de bouw is een pre, maar zeker niet nodig

Dit zeggen onze medewerkers over ons

Iedereen die aan KAMP C werkt, zal uiteindelijk in een verlichtende en toekomstgerichte omgeving werken. Je werkplek is een groen terrein van 10 hectare midden in de natuur. KAMP C biedt jaarlijks meer dan 1.000 bouwvoorstellen aan potentiële bouwers en decorateurs, met ongeveer 12.000 bezoekers per jaar, en is het centrum van innovatie en duurzame ontwikkeling in de gebouwde omgeving. Op de site zijn ook exposities te zien over duurzame architectuur en wonen, diverse modelwoningen en het bedrijven- en congrescentrum “De Basis”.

Je krijgt van ons

 • -Verschillende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, grensverleggende projecten en innovatieve organisaties te bezoeken, en interessante mensen te spreken tijdens bedrijfsbezoeken, evenementen, studiedagen, inspiratiereizen, etc.
 • -Mogelijkheden om deel te nemen aan de transitie naar een duurzame samenleving binnen een visionaire organisatie.

Uw salaris is gekoppeld aan een vooraf bepaalde salarisschaal passend bij het functieniveau (Ax-niveau). Concreet betekent dit dat u start met salarisschaal A4a en uw totale maandsalaris tussen € 3.815,69 en € 5.578,45 ligt. Wanneer u aan het werven bent, zullen we controleren hoeveel jaar relevante ervaring u heeft opgedaan in uw vorige functie (en kwalificaties bij andere organisaties), en deze ervaring wordt opgenomen in uw totale salarisberekening.

Met behulp van onze salarissimulator kunt u al in detail uw totale maandsalaris en netto maandsalaris inschatten.

Extra voordelen

 • -Gratis hospitalisatieverzekering, u kunt ervoor kiezen om gezinsleden aan te schaffen tegen preferentiële voorwaarden
 • -8 euro maaltijdcheque
 • – Gratis openbaar vervoer van en naar het werk.
 • -Fietsvergoeding
 • -36 dagen jaarlijks verlof
 • -Aanvullend wettelijk pensioen vereist om contractuele functies uit te voeren
 • -Verschillende trainingsmogelijkheden
 • -Een medewerkerskring met uitgebreide sportieve, sociale en gezinsactiviteiten
 • -Flexibele werktijden, flexibele werkomgeving

Overtuigd?

Solliciteer t / m 31 augustus via de rode knop. Overtuig ons met een sterke motivatie waarom deze job bij jou past.

Veel succes, wie weet, tot ziens! 

https://www.administratieve-medewerker.be/p/administratief-bediende-taken-en-skills.html