Carbid Theater
Banen en opleidingen

Fiscaal medewerker, Zwolle

Fiscaal medewerker, Zwolle

Overijssel/Zwolle

Over de functie voor een administratief district hierbinnen de gebied Zwolle zijn wij op zoek naar een fiscaal medewerker voor 16 uur in de week.
Hierbinnen de onderdeel bestuursondersteuning -en advisering houd jij je bezig met het incasseren van de gemeentelijke belastingen, het verwerken van het gemeentelijk kwijtscheldingsbeleid wat uitwonend belegd is en voer jij ook administratieve handelingen uit ter attentie van belastingen.

Jij bent iemand die nauwkeurig te werk gaat en bent daarnaast resultaatgericht.

Functie invorderen is deze functie jou op het lijf epistel?

De functie heeft de volgende functie invorderen : minstens afgeronde mbo niveau-4 opleiding. Aantoonbare werkervaring in een gelijksoortige functie bij gemeenten. Daarnaast is het wenselijk dat de kandidaat bekende en werkervaring heeft met geautomatiseerde gemeentelijke systemen zoals civision en werkervaring heeft met zaaksysteem verseon.
Over het nering wij bij maandag® moeten graag voor jou het verschil scheppen jij staat als professional centraal en hier mag ook best wat anti over staan. Via maandag® werken betekent dat je hierbinnen de gevarixeberde keukens van jouw specialisatie een kijkje kunt nemen.
Ongeacht deze buigzaamheid bieden we jou ook de gelegenheid tot verdere ontplooixefng en eventuele doorgroeimogelijkheden.
Solliciteren herken jij jezelf in dit profiel en lijkt werken bij maandag® je een mooie stap? solliciteer dan meteen.

Wie weet ziet jouw maandag er straks dan net zo tof uit als die van ons.

https://www.vindazo.nl/keywords/fiscaal-medewerker.html