Carbid Theater
Image default
Vervoer en transport

Reis met een taxi in en vanuit Den Haag

Voor ouderen uit de omgeving kan het soms erg lastig zijn om een fijne taxi in Den Haag te vinden. In de meeste steden in de Randstad rijden voornamelijk taxichauffeurs rond die weinig tot geen Nederlands kennen, wat communiceren tijdens de rit vaak moeilijker maakt dan nodig is. Bij Den Haag Tax spreken alle taxichauffeurs goed Nederlands, zodat u prettig met hen kunt communiceren voor en tijdens de rit. Dat maakt het uitwisselen van informatie een stuk makkelijker waardoor u zich prettiger voelt in de taxi.

Comfortabele taxiritten tegen vastgestelde voordelige tarieven

Den Haag Tax heeft zich erop toegelegd om vervoer voor ouderen prettig te maken. Dit hebben zij gedaan door de taxi’s van ruime zitplekken te voorzien, zodat u in alle luxe en comfort naar uw bestemming wordt gebracht. Dit wordt als zeer prettig ervaren door mensen die bijvoorbeeld slecht ter been zijn of die liever niet met het openbaar vervoer reizen. Bovendien bepaalt u zelf hoe u de taxi betaalt. Het is mogelijk om bij de chauffeurs contant af te rekenen, per creditcard of door te pinnen. Dankzij de voordelige vaste tarieven weet u precies waar u aan toe bent en is het dus mogelijk om gepast te betalen. Dat is niet alleen prettig voor uzelf, maar ook voor de chauffeurs.

Reserveer uw rit met een comfortabele taxi

Wilt u graag een rit met een taxi van Den Haag Tax boeken? Dat is mogelijk via het reserveringsformulier op de website of door te bellen naar de taxicentrale die 24/7 geopend is. Ook de taxi’s rijden rond de klok zodat u zelfs voor de meest vroege én late ritten een reservering kunt plaatsen. Dat is niet alleen prettig voor zakenmensen, maar ook voor mensen die bijvoorbeeld vanuit Den Haag met de taxi elders in Nederland moeten. Zo rijden de taxi’s van Den Haag Tax zelfs naar de Achterhoek en Limburg.