Carbid Theater
Image default
Industrie

Profiteer van een grondige keuring van uw verwarmingsketel

Bij K.K. Brandertechniek kunt u terecht voor een professionele keuring van onder andere uw verwarmingsketel. Dit bedrijf voert diverse keuringen uit en zorgt ervoor dat uw technische installatie weer naar behoren werkt en nog jaren meegaat. Met een grondige keuring zorgt u ervoor dat uw ketel aan alle veiligheidseisen voldoet en kunt u waar nodig preventief onderhoud uit laten voeren. Bij deze specialist bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Ze zijn in het bezit van het ISO9001 certificaat en werken volledig via de SCIOS-richtlijnen. Elk jaar worden ze door de SCIOS getoetst op de kwaliteit van hun werkzaamheden. Op dit moment zijn ze een van de weinige bedrijven die op alle disciplines keuringen uit mogen voeren. Wat voor soort technische installatie u ook heeft, deze specialist helpt u verder.

Alle onderdelen worden gecheckt

Hoe vaak u een keuring van uw verwarmingsketel moet laten uitvoeren, is afhankelijk van het soort brandstof en het vermogen van uw ketel. Wanneer de ketel nieuw is, moet het apparaat na zes weken gekeurd worden. De medewerkers van K.K. Brandertechniek denk hierover graag me u mee en geven advies. Tijdens het keuren van een stookinstallatie wordt dezelfde werkwijze gehanteerd. Zo wordt de energiezuinigheid, de optimale verbranding en het veilig functioneren van de installatie nagelopen. Daarnaast wordt de afstelling voor verbranding gecheckt, maar ook het systeem voor de toevoer van verbrandingslucht en de afvoer van verbrandingsgassen. Alles wordt van top tot teen nagelopen. Zo bent u verzekerd van een ketel die naar behoren werkt.

Neem contact op met deze specialist

Bent u benieuwd naar wat deze specialist voor u kan betekenen? Neem dan contact op met K.K. Brandertechniek en maak direct een afspraak voor een keuring van uw verwarmingsketel. Ook wanneer uw installatie kampt met een storing kunt contact met hen opnemen. Ze hebben hotline die 24 uur per dag bereikbaar is. Wanneer u een storing meldt, wordt er servicemonteur naar u toegestuurd die het probleem komt verhelpen. Bij deze professional profiteert u dus niet alleen van een uitstekende kwaliteit, maar ook van de beste service.

https://kkbrandertechniek.nl/