Carbid Theater
Image default
Aanbiedingen

Dagje strand vraagt om functionele frivole tas

Dagje strand vraagt om functionele frivole tas

Heb je wel eens op een rij gezet wat je allemaal met je meesjouwt als je naar het strand gaat? Dat blijft namelijk niet bij een flesje zonnebrand alleen. Er gaat vaak een berg aan spullen mee, waar een stevige ruime tas voor nodig is. Het liefst een stijlvol exemplaar! 

Ga je in je uppie naar het strand, dan kom je met een fraaie teddy tas een heel eind. Denk aan een handdoek, zonnebrand, zonnebril en een paar bammetjes voor als de uren voorbij tikken. Vergeet ook niet dat nieuwe boek waar je je op verheugt en een paar slippers om in stijl een coffee to go te halen bij de strandtent. Dan nog een flesje water, je portemonnee en sleutels en je kunt het strand op. 

Flinke strandtas voor spullen voor twee

Ga je met je lief dan wordt de tas gewoonweg dubbel gevuld. Dan kies je voor een ruime en mooie strandtas waar veel spullen in meegenomen kunnen worden. Sommige diehards nemen zelfs gewichten en weerstandsbanden mee om een work-out op het strand te doen. Het laat zich raden dat dat om een stevige tas vraagt.

Babyspullen vragen om een ruime luiertas 

Ga je met jonge kinderen op pad, dan moet je er helemaal aan geloven. Eén tas is dan vaak niet genoeg. Naast een lekkere comfortabele strandtas is een luiertas rugzak een must als je met de jongste op pad gaat. Baby’s vragen namelijk om nog veel meer spullen. Een zonnehoedje, speciale zonnebrand, extra rompertje, luiers, speentjes, flesjes. Er moet van alles mee. Dat past allemaal prima in een luiertas die je makkelijk op je rug met je meedraagt. 

Dagje strand moet ontspannen 

Daarnaast heb je dan je eigen strandtas waar je je persoonlijke strandspullen in meeneemt. Of je in dit geval aan het lezen van je favoriete boek toekomt, durven we niet te zeggen, maar neem deze toch maar mee. Zeker als je samen bent, kan de zorg voor de kleine worden afgewisseld. Een dagje strand moet natuurlijk wel een beetje ontspanning bieden.