Carbid Theater
Image default
Hobby en vrije tijd

Sportprijzen als herinnering aan een opmerkelijke prestatie

Wil je een atleet belonen voor zijn of haar sportprestatie dan reik je een sportprijs uit. Een medaille, een beker, een kampioensschaal of een beeldje. Het is een verdienste die in een blijvende herinnering wordt gehuld. Veel sportprijzen worden dan ook met trots gepresenteerd op de schoorsteenmantel, in de prijzenkast of een andere prominente plek in huis of op de sportclub. Bij het uitreiken van een prijs moet je dan ook eerst bedenken wie de ontvanger is en welke prijs de prestatie het beste reflecteert. Hierbij een paar tips die je helpen om de medaille, beker of kampioensschaal te kopen die past bij het evenement, de ontvanger en de sport zelf.

Medailles bestellen die de prestatie recht doen

Je eerste stap is een keuze maken uit de vele verschillende mogelijkheden. Sportprijzen komen in, bijna letterlijk, alle vormen en maten voor. Je kunt een medaille kopen, of een sportbeker. Een kampioensschaal of een rozet. Een wisseltrofee of een glazen beeldje. Je eerste vraag is dus, welke sportprijs past het beste de discipline waarin je de prijs uit gaat reiken. Zo krijgen voetballers vaak een kampioensschaal, waar er bij hockey vaker voor kiezen om medailles te bestellen of een wisseltrofee. Bij paardrijden worden dan traditioneel gezien weer rozetten in verschillende felle kleuren uitgereikt.

Medailles, sportbekers en kampioensschalen online bestellen

Als je eenmaal hebt besloten welke sportprijzen het beste bij de situatie passen, moet je natuurlijk wel weten waar je deze moet bestellen. Een goede leverancier heeft de productie in eigen beheer en je kunt de prijzen personaliseren door zelf de kleuren, afbeelding of inscriptie te kiezen. In de meeste gevallen kun je een sportbeker, kampioensschaal of medaille online bestellen én personaliseren. Bij een eigen productielijn is de leverancier meestal in staat om binnen een dag al te leveren wat je wilt. Heb je speciale verzoeken? Neem dan altijd contact op en informeer naar de mogelijkheden en voorwaarden.