Carbid Theater
Image default
Hobby en vrije tijd

Laat u verassen door het aanbod van deze golfwinkel in Utrecht

Of u nu een beginnend golfer bent, of u staat al jarenlang op zaterdagochtend een bal te slaan; goed materiaal is de start van een succesvolle dag op de golfbaan. Ieder lichaam is anders en heeft daarmee ook behoefte aan een ander soort club. Om een goede golfclub op maat aan te schaffen, brengt u een bezoek aan DutchGolfClubFitter, dé golfwinkel in de omgeving van Utrecht. Hier treft u absolute experts die u aan de ideale golfclub of golfset helpen voor uw slag.

Deze winkel levert een passende service

Met name als u nieuw bent ten aanzien van de sport, is het natuurlijk lastig te weten wat voor materiaal het beste bij u past. Om geen flater te slaan op de golfbaan, is het belangrijk u goed te laten informeren over de verschillende typen golfclubs/golfsets. Bij deze golfwinkel in regio Utrecht, vertrouwt u daarvoor op de Custom Golfclubfitting. Voor deze fitting heeft het bedrijf technologie die uw swingstijl, lichaamsbouw, coördinatie en swingsnelheid analyseert voor de best passende golfset. Tevens vindt er een gesprek met u plaatst om uw behoeften ten aanzien van uw spel in kaart te brengen. Zodra er een advies uitgerold is, kunt u direct met de adviseur kijken naar het assortiment en hier het beste materiaal uitzoeken.

Sla een bal met uw nieuwe golfset

Zodra u in de golfwinkel van DutchGolfClubFitter in de nabijheid van Utrecht bent geweest en uw ideale golfset heeft gekozen, kunt u rechtstreeks de baan op om een bal te slaan. Heeft u zelf al een set die u prettig vindt, maar past deze voor uw gevoel niet geheel bij uw techniek? Het is bij dit bedrijf ook mogelijk om uw golfclubs opnieuw af te stellen op basis van gripdikte en de lengte van de shaft. Ontdek wat dit bedrijf nog meer voor u kan betekenen en ga er langs!

https://www.dutchgolfclubfitter-shop.nl/product-categorie/golfclubs/