Carbid Theater
Image default
Hobby en vrije tijd

Je maakt op deze site een eigen button met een magneet

In de webshop van Buttons Maken vind je alles wat je nodig hebt wanneer je een eigen button wilt maken met een persoonlijk design. Naast een button zijn er nog veel meer producten die je aan kunt passen met je eigen design, zoals een magneet, flesopener of een sleutelhanger. Alles is volledig naar wens aan te passen via de ontwerpfunctie op de website. Wil je bijvoorbeeld een logo toevoegen? Upload dan eenvoudig je eigen foto. Kies de kleur, de grootte en de teksten die je op de button wilt plaatsen helemaal zelf.

Je eigen design maken voor een product zoals een magneet

Alle producten die je op de website kunt bestellen, zijn volledig aan te passen naar jouw persoonlijke voorkeuren. Of je dus een feestje geeft of een conventie hebt waarvoor je promotiemateriaal wilt laten maken, alles pas je naar wens aan. Ook als je liever thuis aan de slag gaat koop je hier je de benodigde producten. Een buttonmachine geeft je de mogelijkheid om thuis tot wel honderd buttons per uur te maken. Zo kun je voor allerlei gelegenheden een button voorzien van een persoonlijk design! Wil je een buttonmachine bestellen? Je ontvangt hierbij gelijk een startpakket met onderdelen voor het maken van een eigen button. Zo kun je gelijk aan de slag. Wanneer je een keuze hebt gemaakt uit de diverse mogelijkheden plaats je gewoonweg een bestelling, dan heb je de onderdelen of je zelfgemaakte button of magneet snel in huis.

Bekijk alle producten via de webshop

Wil je een sleutelhanger, flesopener of een button in de vorm van een magneet bestellen voor een leuke gelegenheid? Dan zit je goed bij Buttons Maken. Bekijk de producten en de onderdelen die je kunt bestellen voor het maken van een button of magneet met eigen design. Je bestelt alle producten via de webshop en ontvangt deze snel bij je in huis.

https://www.buttonsmaken.nl/button-design/