Carbid Theater
Image default
Dienstverlening

Bezoek deze showroom voor hoogwaardige houten vloeren

Bent u al eens in de showroom van dé vloerenspecialist in houten vloeren geweest? Van der Heijden Vloeren in Nuland heeft een grote showroom waar zij verschillende soorten houten vloeren en kurkvloeren presenteren. U kunt tijdens de openingstijden zonder afspraak binnenlopen om de beschikbare vloeren te bekijken. Er staat een enthousiast en gemotiveerd verkoopteam voor u klaar om u te informeren indien u vragen heeft.

Houten vloeren van topkwaliteit vindt u in hun showroom

Voor de mooiste houten vloeren in verschillende patronen zijn verkrijgbaar in de showroom van Van der Heijden Vloeren in Nuland. Daar hebben zij voor u op een rijtje gezet wat er allemaal mogelijk is zodra u hen inschakelt. Het maakt voor het enthousiaste verkoopteam niet uit of u nieuwe houten vloeren wilt of uw huidige vloeren wilt laten behandelen. Het behandelen van houten vloeren is voor hun dagelijkse kost en zij doen dit in Eindhoven maar ook elders in de provincie. Hierdoor bent u met gemak voorzien van een specialist die uw de houten vloeren in uw woning of bedrijfspand in Eindhoven kan behandelen.

Zij hebben alles om zelf aan de slag te gaan

Wilt u liever zelf aan de slag om de houten vloeren te behandelen in Eindhoven? Dit is geen probleem! Van der Heijden Vloeren voorziet u graag van alle middelen die u nodig heeft om dit op een correcte manier uit te voeren. Zo kunt u door langs te gaan in hun showroom in Nuland een boenmachine huren, waarmee u uw houten vloeren kunt behandelen. Daarnaast hebben zij verschillende afwerkingen te koop. Gaat u voor een olie of toch liever voor een wash? U schaft het aan bij deze vloerenspecialist.

Vind bij hen alles voor houten vloeren

Van houten vloeren behandelen tot nieuwe aanschaffen in een showroom: Van der Heijden Vloeren uit Nuland, op ongeveer dertig minuten van Eindhoven, staat voor u klaar. Hun enthousiaste en vakkundige team informeert u graag indien u vragen heeft. Schroom dus niet en stel uw vragen aan deze vloerenspecialist.