Carbid Theater
Image default
Tweewielers

De Gazelle Makki elektrische bakfiets vervoert uw kinderen met gemak

Bent u een sportieve ouder en brengt u uw kinderen vaak en graag met de fiets naar school? De Gazelle Makki kan uw tocht nog extra vergemakkelijken en bovendien kunt u meerdere kinderen tegelijk vervoeren. De Gazelle Makki is elektrisch aangedreven en staat in Enschede wel eens bekend als de racefiets onder de bakfietsen. Met de Gazelle Makki rijdt u elke heuvel met gemak over en zitten uw kinderen uiterst comfortabel in de bak.

Comfort heeft prioriteit bij de Gazelle Makki

De comfortabele Gazelle is niet gemaakt als racefiets voor in Enschede, maar is speciaal ontwikkeld voor maximaal comfort. De kinderen kunnen zelf makkelijk in en uitstappen door een speciale inkeping en een voetstapje en doordat het een elektrische fiets is, hoeft u als ouder ook minder moeite te doen. Een andere toepassing van de fiets kan zijn om boodschappen mee te doen. De laadbak is groot genoeg om allerlei boodschappen veilig in te vervoeren, zodat u nu ook met de fiets naar de winkel kunt, en de auto thuis kunt laten. De Gazelle Makki is verkrijgbaar bij Morsink Tweewielers, waar u tevens alle andere soorten fietsen kunt ontdekken. Een racefiets behoort ook tot het gamma van morsinktweewielers.nl nabij Enschede. Daarmee kunt u de Tour de France nabootsen of gezellig gebruikmaken van de goed aangelegde fietspaden hier bij ons in Nederland. De fietspaden zijn breed genoeg om met een gezelschap goed vooruit te komen en ook heel veilig beschut bent tegen het verkeer op de grote weg.

Ga vooruit

Met een racefiets geraakt u vlotter vooruit dan met een gewone fiets. Doordat een racefiets speciaal ontwikkeld is om zo licht mogelijk te zijn en zo weinig mogelijk luchtweerstand te hebben, hoeft u minder moeite te doen om snel vooruit te gaan. Wil u een racefiets kopen? Neem dan contact op met de fietsenwinkel en plan een bezoek in.