Carbid Theater
Image default
Tweewielers

Koop uw nieuwe fiets bij deze fietsenwinkel nabij Nijmegen

Bent u op zoek naar een professionele fietsenwinkel in de buurt van Nijmegen? Ga dan eens langs bij Mari van Rens Tweewielerspecialist in Wijchen. Deze fietsenwinkel heeft een ruim aanbod aan fietsen van de meest gerenommeerde merken. Denk hierbij aan Batavus, Gazelle, Union en Cortina. Al meer dan 25 jaar zijn zij dé specialist op het gebied van fietsen. Ze vertellen u graag alles over hun mooie aanbod en geven u deskundig advies op maat.  

Keuze uit een ruim aanbod aan fietsen

Wanneer u in deze fietsenwinkel nabij Nijmegen een fiets wilt uitzoeken, heeft u de keuze uit een ruim assortiment. Wilt u bijvoorbeeld een e-bike? Dan kunt u kiezen voor een fiets met voorwielmotor, achterwielmotor of middenmotor. Wanneer u op zoek bent naar een reguliere fiets, heeft u de keuze uit stadsfietsen, transportfietsen en trekkingfietsen. Daarnaast behoren ook moederfietsen en omafietsen tot de mogelijkheden. Ook wanneer u fietst als hobby of sport vindt u hier mooie mountainbikes waarmee u lange afstanden kunt maken. Natuurlijk hebben ze ook voor uw kinderen een mooi aanbod met diverse kinderfietsen en zelfs bakfietsen, waarin u uw kinderen mee kunt nemen.

Ook voor accessoires en aanvullende services kunt u hier terecht

Naast fietsen vindt u in deze fietsenwinkel in de buurt van Nijmegen ook vele accessoires en toebehoren. Denk hierbij aan helmen, fietstassen, sloten en regenkleding. Daarnaast schakelt u deze specialisten ook in voor aanvullende services. Wilt u bijvoorbeeld de accu van uw elektrische fiets laten testen? Wilt u sleutels bijbestellen of een (brom)fietsverzekering afsluiten? Dan bent u bij hen aan het goede adres. Zelfs wanneer uw huidige fiets aan een reparatie toe is, kunt u de fiets door deze professionals laten repareren of onderhouden. Ze hebben een ruime werkplaats in Wijchen waar ze elke klus klaren. Heeft u vragen of wilt u advies? Neem dan contact op met Mari van Rens Tweewielerspecialist.

https://marivanrens.nl/