Carbid Theater
Image default
Sport

We zullen je vertellen of je vanaf de straat in de voetbalkeuken kunt komen

Van kinds af aan dromen veel jongens ervan beroemde voetballers te worden, in grote stadions te spelen voor een menigte van duizenden en doelpunten te maken in belangrijke wedstrijden. Er zijn echter maar weinig mensen die ervan dromen voetbalcoach te worden. Maar een goede specialist is ongeveer 50 procent van het succes van het team. Zonder een bekwame tacticus die begrijpt hoe hij de beste kanten van een voetballer moet gebruiken en zijn gebreken kan verbergen, zullen er geen overwinningen zijn.

Maar goede coaches worden niet geboren. Alleen lang, hard werken en werken aan jezelf kan tot triomf leiden. Een klassespecialist moet zowel voetbaltactiek als psychologie begrijpen. Het voetbalteam is een collectief van jonge en volwassen mannen, met hun eigen karakter en opvoeding, en ze zijn niet zo gemakkelijk te beheren. Om botsingen en schandalen tussen ambitieuze spelers te voorkomen, moet u beschikken over leiderschapskwaliteiten en de gave van overtuigingskracht.

Er is ook een verschil in het werk van een kindercoach en een volwassen coach. Als je met jonge voetballers werkt, moet je tegelijkertijd een opvoeder voor hen zijn, en veel belangrijke basiskennis in onvolwassen geesten stoppen. Omdat peuters vaak ondeugend zijn, moet de coach engelengeduld hebben.

Om in Rusland en Europa te werken, is het bovendien noodzakelijk om een ​​passende opleiding te volgen. Laten we eens kijken waar je in ons land de nodige training kunt krijgen en of het hiervoor nodig is om profvoetballer te worden.

Zie vacature Rupel Boom

 

voetbaltrainer

 de voetbaltrainer

 

 

https://www.dergatsjev.be/2020/07/voetbaltrainer-gezocht-voetbal-trainer.html