Carbid Theater
Tweewielers

Een bedrijfsfiets biedt nieuwe manieren om op te vallen

Heeft u wel eens nagedacht over hoe een bedrijfsfiets kan helpen bij de promotie van uw bedrijf? Misschien nog niet. Dit geldt voor zeer veel bedrijven. Nooit hebben zij over de mogelijkheden nagedacht, totdat de fiets van de zaak ineens een stuk populairder begon te worden. Momenteel is een fiets van het bedrijf aan een sterke opmars bezig. Dit betekent dat u kosten kunt besparen op het vervoer van uw mensen, kunt kiezen voor een gezonder en duurzamer alternatief én kunt zorgen voor extra zichtbaarheid in de omgeving.

Een bedrijfsfiets compleet in uw stijl

U hebt namelijk altijd de mogelijkheid om te zorgen voor een bedrijfsfiets in uw stijl. Bijvoorbeeld met reclame of uw logo. Wanneer uw medewerkers zich verplaatsen op deze fiets, vallen zij gegarandeerd op. Niet alleen stellen bedrijven steeds vaker een bedrijfsfiets ter beschikking voor hun werknemers; zij zorgen ook voor een aantal fietsen op locatie. Iemand die bijvoorbeeld even een boodschap moet doen of een meeting heeft in de buurt, kan eenvoudig op een van deze fietsen stappen. Hiermee biedt u een gezonder, sneller, duurzamer én goedkoper alternatief dan het ov, bijvoorbeeld binnen de stad. Ook eventuele klanten of gasten kunt u een mooie service bieden door een fiets beschikbaar te stellen wanneer zij bij u op bezoek zijn.

Vind uw ideale fiets bij dit bedrijf

Een geschikte bedrijfsfiets vinden, begint bij het kiezen van de juiste groothandel. U kunt waarschijnlijk beter direct naar een gespecialiseerde B2B groothandel gaan, zoals Cycletech. Dergelijke groothandels hebben het assortiment en de voorraad om ook grotere bedrijven perfect van dienst te kunnen zijn. U kunt op diverse manieren reclame aan laten brengen op uw fiets. Een specialist kan u hier perfect mee helpen. Uw werknemers een duurzamere, gezondere manier van vervoer bieden die goedkoper is, terwijl u ook nog eens reclame maakt? Het is dus absoluut mogelijk.

http://www.cycletech.nl/