Carbid Theater
Image default
Dienstverlening

Wanneer brengt u wapening aan in een cementdekvloer?

Wilt u een cementdekvloer laten leggen, maar twijfelt u nog of u hier wapening in wilt laten verwerken of niet? Laat u dan adviseren door specialisten. Zij kunnen namelijk met u meedenken en u een advies op maat geven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de specialisten van Multi Vloeren Brabant uit Boekel. Zij adviseren om voor wapening te kiezen wanneer de cementdekvloer zichtbaar blijft en wanneer u er dus bijvoorbeeld geen parket of tegelvloer op legt. Gebruikt u enkel een coating voor over de cementdekvloer? Ook dan raden ze aan om voor een wapening te kiezen. Daarnaast is een wapening in sommige andere gevallen ook noodzakelijk. Voor een gespecialiseerd advies kunt u het beste contact opnemen met de medewerkers van Multi Vloeren Brabant.

De belangrijkste reden om wapening aan te brengen

Het aanbrengen van een wapening in een cementvloer wordt niet voor niets gedaan. De belangrijkste redenen om dit te doen is namelijk om krimpscheuren te voorkomen en om de vloer zwaar te kunnen belasten. Het risico op scheuren in uw cementdekvloer wordt met een wapening met maar liefst 70% teruggebracht. Dit is dus ideaal wanneer u een nette vloer wilt die veel wordt belast. Denk bijvoorbeeld aan een vloer in een werkplaats. Veel werkplaatsen kiezen ervoor een cementdekvloer met wapening aan te laten brengen, zodat hier ook met zwaar materiaal of zware machines gewerkt kan worden. Het aanbrengen van de wapening en de cementdekvloer laat u met een gerust hart over aan de specialisten van Multi Vloeren Brabant uit Boekel.

Vloerverwarming laten infrezen

De vloerspecialisten van dit bedrijf uit Boekel kunt u ook inschakelen voor andere klussen. Zo staan ze voor u klaar wanneer u vloerverwarming wilt laten infrezen. Met vloerverwarming bespaart u op energiekosten en ervaart u een comfortabele manier van verwarmen. Bovendien is vloerverwarming esthetischer dan een radiatorverwarming. Kortom: er zijn genoeg redenen om vloerverwarming te laten infrezen. De medewerkers van Multi Vloeren Brabant komen hiervoor graag bij u langs. Heeft u nog vragen over het infrezen van vloerverwarming of over het laten leggen van een cementdekvloer met wapening? Neem dan contact op met dit bedrijf via de contactgegevens op de website.