Carbid Theater
Image default
Dienstverlening

Een volledige verzorgde vakantie voor alleenstaande ouders

Ben je jouw volgende vakantie al aan het plannen en ben je op zoek naar reizen speciaal voor alleenstaande ouders? Of ben je juist op zoek naar single reizen waar je andere leeftijdsgenoten kunt ontmoeten? Bekijk dan de website van One2gethertravel. Dit reisbureau biedt diverse soorten reizen aan die allemaal gericht zijn op singles die in groepen op vakantie gaan. Ze hebben een ruim aanbod aan verschillende reizen en je hebt dan ook de keuze uit veel verschillende bestemmingen. Je kunt jouw vakantie volledig afstemmen op jouw wensen en voorkeuren en vervolgens wordt alles voor je geregeld. De vakantie is volledig verzorgd, denk hierbij aan vervoer, verblijf en informatie en activiteiten op de plaats van bestemming. Je hoeft dus zelf niks te plannen. Klinkt goed toch?

Voor wat voor soort vakantie kies jij?

Wanneer je als alleenstaande ouder samen met je kinderen op vakantie wilt, dan is een van de eenoudervakanties van dit bedrijf echt iets voor jou! Samen met je kinderen kun je genieten van je droomvakantie. Gaan jullie bijvoorbeeld op wintersport of zijn jullie meer van zon, zee en strand? Het kan allemaal! Op de bestemming is altijd een reisgids aanwezig die zorgt voor leuke activiteiten voor zowel de ouder als de kinderen.

Leer nieuwe mensen kennen op vakantie

Naast een vakantie voor alleenstaande ouders kun je ook kiezen voor een van de single reizen van One2gethertravel. Je gaat dan in een groep van maximaal 20 deelnemers op reis naar jouw droombestemming. Je onderneemt samen met de groep leuke activiteiten en excursies en geniet van een gezellige groepssfeer waar je nieuwe mensen kunt leren kennen.

Boek jouw vakantie eenvoudig online

Heb je interesse in een van de single reizen of wil je een vakantie als alleenstaande ouder boeken? Bekijk dan het aanbod van dit bedrijf direct online en boek jouw vakantie. Wanneer je meer informatie wilt of bijvoorbeeld nog praktische vragen hebt, kun je ook altijd contact met hen opnemen. Zij helpen je graag verder!