Carbid Theater
Image default
Groothandel

Maak uw product speciaal met een bijzondere PET-fles

Hoe goed uw product ook is, met een saaie en oninteressante verpakking bereikt u er niet de verkoopcijfers mee waar u van droomt. U kunt een stijlvolle, veilige en functionele kunststof verpakking zien als een visitekaartje voor uw product en hoe beter deze is, hoe meer interesse deze zal aantrekken. PET Power is een specialist die kunststof flessen en potten maakt voor verscheidene industrieën, zoals de farmaceutische, cosmetische en chemische industrie en de huishoudelijke- en voedingsbranche. Deze flessen zijn van hoge kwaliteit, stijlvol vormgegeven en zelf samen te stellen via de handige online configurator. En met meer dan 1000 verpakkingsonderdelen en meer dan 700 PET-flessen en -potten om uit te kiezen, vindt u vast een product dat past bij uw behoeften.

De verschillende opties

Via de configurator stelt u zelf uw ideale PET-fles samen. Komt u er niet uit, dan is er uiteraard ook een deskundige medewerker van PET Power die u kan adviseren over de mogelijkheden. De media-fles is dan een populaire keuze, maar ook de flessen uit de Sirop- en Veral-lijn worden veel gekocht. Dit zijn voornamelijk flessen die te koop aangeboden worden voor de farmaceutische industrie. De media-fles is bijvoorbeeld te krijgen met verschillende inhoudsmaten, van 170 milliliter tot 1270 milliliter. Het PET-flesassortiment voor de farmaceutische industrie bestaat uit meer dan 15 families en kunnen uiteraard ook gesteriliseerd geleverd worden met een niveau dat aan de eisen van de pharmacopoeia voldoet.

Ontdek dé specialist voor u

Besluit u een PET-fles of een media-fles te kopen bij deze specialist, dan vindt u ongetwijfeld een verpakking die past bij uw product. U kunt kiezen uit de grote hoeveelheid standaardopties, of een PET-fles op maat laten maken. Daar zitten de sluitingen en de etiketten dan al bij inbegrepen. Met een verpakking van deze specialist staat uw product opvallend, veilig en stijlvol in de schappen.