Carbid Theater
Groothandel

Laat je verpakking ontwerpen voor diverse gelegenheden

Er zijn verschillende situaties denkbaar waarin het een goed idee is om je eigen verpakking te laten ontwerpen. Heb je bijvoorbeeld een gepersonaliseerd relatiegeschenk voor een zakenrelatie waar je een goede deal mee gesloten hebt? Of wil je een medewerker die een jubileum te vieren heeft eens goed in het zonnetje zetten met een extra mooi verpakt cadeau? In al deze situaties is Kilsdonk Packaging jouw ideale partner. Zij ontwerpen jouw verpakking op maat, zodat jouw geschenk precies de juiste uitstraling heeft. Jouw zakenpartner of medewerker zal loyaal blijven aan jouw bedrijf dankzij dat leuke geschenk, zeker met zo’n mooie verpakking. Zo draagt het laten ontwerpen van een mooie verpakking bij aan succesvolle samenwerkingen, nu en in de toekomst.

Het materiaal dat aansluit bij jouw geschenk

Bij het ontwerpen van een verpakking is de keuze van het materiaal zeer belangrijk. Wanneer je een luxe cadeau geeft, zoals een dure fles champagne of bonbons, dan wil je natuurlijk dat de verpakking die je laat ontwerpen ook een luxe uitstraling heeft. Daarom zorgt Kilsdonk Packaging voor geschenkdozen met jouw ontwerp, desgewenst voorzien van luxe magneetsluiting. Voor deze verpakkingen worden de meest luxe papier- en kartonsoorten gebruikt en wordt er voor de mooiste afwerking gezorgd. Zo wordt de verpakking die je hebt laten ontwerpen tot in de puntjes verzorgd en draagt deze bij aan jouw perfecte cadeau.

Een verpakking van uniek en hip materiaal

Of je nu een extra luxe verpakking wilt of een verpakking die er gewoon mooi uitziet. Iedere verpakking laat je met de grootste zorg ontwerpen door deze specialist met meer dan 100 jaar ervaring. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact op met een van de medewerkers. Zo kun jij je zakenrelatie of medewerker verrassen met een mooi cadeau in een schitterende verpakking. Dat draagt zeker bij aan een jarenlange plezierige samenwerking!

https://www.kilsdonkpackaging.nl