Carbid Theater
Image default
Groothandel

Het creëren van je eigen soort kunststof labels

Het creëren van je eigen soort kunststof labels

Kunststof labels zijn overal. Ze hangen aan je nieuwe kleren, je ziet ze op speelgoed en ze worden gebruikt om dingen te merken zodat we weten wat wat is. Maar heb je ooit stilgestaan bij hoe deze labels worden gemaakt of hoe je ze zelf kunt personaliseren? Nou, dat ga je nu ontdekken.

Het personaliseren van kunststof labels

Wanneer we denken aan personaliseren denken we vaak aan dingen die echt van ons zijn. Zoals een naam op een trui of een speciale foto op een telefoonhoesje. Maar wist je dat je kunststof labels ook kunt personaliseren? Dat is echt gaaf, vooral als je iets unieks wilt maken. Denk bijvoorbeeld aan een label voor je zelfgemaakte sieraden of voor je eigen kledinglijn. Je kunt kiezen voor verschillende kleuren, vormen en zelfs glimmende effecten. De meeste bedrijven die deze labels maken hebben speciale machines die jouw ontwerp omzetten in een echt label. En dat is supercool want zo kun je echt iets laten maken dat niemand anders heeft.

Het ontwerpen van kunststof labels

Dus je wilt je eigen kunststof labels ontwerpen? Er zijn een aantal dingen waar je dan goed op moet letten? Ten eerste is het belangrijk om te weten wat je met het label wilt bereiken. Wil je dat mensen je merk herkennen, of wil je gewoon dat het er cool uitziet? Daarna kies je de vorm en kleur. Houd het simpel. Een simpel ontwerp valt vaak meer op dan een heel druk design. Denk ook na over de tekst die je op het label wilt hebben. Is het duidelijk en makkelijk te lezen? En vergeet niet dat de grootte ook belangrijk is. Een te klein label valt niet op, maar een te groot label kan weer te opvallend zijn. En als je echt wilt opvallen, denk dan aan speciale effecten zoals glans of reliëf.

https://labelfabriekholland.com/labels-karton/