Carbid Theater
Image default
Groothandel

Ontdek deze medische groothandel voor hygiëne op de werkvloer

Wanneer u in een zorginstelling, zoals het ziekenhuis of de thuiszorg, werkt is het belangrijk om de richtlijnen met betrekking tot hygiëne in acht te nemen. Maar ook wanneer u werkt als kapper, tatoeëerder of schoonheidsspecialist is het belangrijk om hier rekening te houden. Of wat dacht u van branches zoals de kinderopvang, scholen en zelfs de horeca? In al deze beroepen is het belangrijk om de hygiëne op de werkvloer te waarborgen. Gelukkig is daar medische groothandel Van Manen Hygiëneproducten. Zij hebben een webshop met alle handige en innovatieve producten die allen van pas komen tijdens het waarborgen van hygiëne in uw werkzaamheden. Aangezien de markt met betrekking tot hygiëne in beweging is, past hun veelzijdige assortiment zich hier ook op aan.

Wegwerpproducten voor optimale hygiëne tijdens uw werkzaamheden

Wist is dat wegwerpproducten voor optimale hygiëne zorgen tijdens uw werkzaamheden? De naam zegt het al, u gooit de producten na gebruik weg. Hierdoor heeft u bij elke klant of patiënt en nieuw en schoon product, waardoor dit uiterst hygiënisch te noemen is. In deze medische groothandel vindt u een ruim assortiment aan wegwerpproducten. Denk hierbij aan wegwerpschorten, wegwerpwashandjes, Tena-onderleggers voor op bed, wegwerphandschoenen, schoenenhoezen, mondmaskers en desinfectiedoekjes. De producten zijn ontzettend handig voor tijdens uw werk. Neem nu de wegwerpschorten, deze komen in elke beroepsgroep wel van pas.

Plaats de benodigde producten eenvoudig in een bestelling bij hen

De innovatieve en kwalitatieve producten uit deze medische groothandel, bestelt u eenvoudig via hun webshop. De meeste producten zijn verkrijgbaar in grootverpakkingen van 50 of 100 stuks. Dit is daarmee gelijk ideaal voor het aanleggen van een voorraad. Zo komen u en uw collega’s niet zomaar zonder producten ter bevordering van de hygiëne te zitten. Heeft u bijvoorbeeld schorten nodig? Plaats dan uw bestelling met de wegwerpschorten vandaag nog en waarborg daarmee de hygiëne op uw werkvloer.