Carbid Theater
Image default
Verbouwen

Duurzame gevelplaten nodig om uw gevel te beschermen? U vindt deze bij dit bedrijf!

Het is verstandig om uw gevel te beschermen door middel van gevelplaten. Zo doorstaan deze alle mogelijke weersomstandigheden en is onderhoud aan uw gevel niet meer nodig. Bovendien blijven de gevels een stuk langer mooi en hoeven deze niet meer geverfd te worden. Ook hebben gevelplaten een positief effect op de isolatie van uw gebouw. De warmte of kou komt uw huis niet meer binnen en ook tegen geluidoverlast wordt u beschermd.

Waar vindt u de gevelplaten?

Maar waar vindt u nu goede gevelplaten? Bij SINH Building Solutions! Dit bedrijf dat in Den Haag is gelegen, biedt gevelplaten van de beste kwaliteit. Bovendien zijn alle platen ook nog eens erg duurzaam. Dit komt voor een groot deel door het materiaal, waarmee deze gemaakt zijn: magnesiumoxide. De platen zijn van het merk MAGOXX Boards, dat een DUBO-keurmerk bezit. Dit houdt in dat op basis van een toetsing van de levenscyclusanalyse is geconcludeerd dat de producten erg milieuvriendelijk en duurzaam zijn.

Ecologisch bedrijf

Niet alleen de producten zijn milieuvriendelijk en duurzaam, dit geldt voor het hele bedrijf. Oprichter Jan Engels is erg begaan met het milieu en het klimaat en heeft als doel zo min mogelijk CO2 uit te stoten en zijn ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Vooral na de laatste klimaatconferentie in Parijs, is het bedrijf gedreven om zich zo veel mogelijk in te zetten voor het milieu. Milieubelastende materialen worden zo weinig mogelijk gebruikt en als het bedrijf er echt niet aan ontkomt deze te gebruiken, wordt dit op een zo milieuvriendelijk mogelijke manier gedaan.

Vraag samples aan

Als u nieuwsgierig bent naar de producten die SINH Building te bieden heeft, kunt u op de website een sample aanvragen. Er zijn vier verschillende samples, allemaal in een andere maat. Zo kunt u de producten met eigen ogen bekijken. De samples worden altijd binnen 24 uur na uw aanvraag verzonden en worden zo snel mogelijk bij u thuisbezorgd.

https://magoxx.com/