Carbid Theater
Verbouwen

kunststof kozijnen houtlook prijzen

EA-Kunststoftecchniek kozijnen, ramen en deuren

De nieuwe houtlook verbinding van Schuco, de isolatiewaarde van kunststof met het uiterlijk van hout. Dat vat het beste de nieuwe living profielen van Schuco samen. Alle voordelen van hoog isolerend en onderhoudsvrij kunststof, maar dan geheel in de stijl van karakteristiek hout.

Kunststof kozijnen onderscheiden zich door sjieke en elegante uiterlijke kenmerken, en geven duidelijke en financieel meetbare meerwaarde aan elke woning. Daarbij zijn kunststof kozijnen kostenbesparend. Zo kan men vanaf dag 1 al profiteren van minder stookkosten en onderhoud.

Voor woningeigenaren en leden van woningcoorperaties is er nu nog meer reden om houten kozijnen te vervangen voor kunststof. Met de komst van het living profiel van Schuco zijn alle uiterlijke eigenschappen van hout overgenomen en zowaar verbeterd. Niet alleen heeft kunststof nu ook een rechte verbinding, welke zo passend is voor houten kozijnen, maar kan er ook een volledige houtnerf op het kunststof worden aangebracht. 

”Niet van echt te onderscheiden”, aldus de medewerkers van EA-Kunststoftechniek kozijnen. We zijn apetrots dat we als een van de eerste kunststofbedrijven mogen werken met de nieuwe profielen van Schuco.

Schuco is allang bezig om kunststof kozijnen zodanig te verbeteren en innoveren, en met de komst van de nieuwe houtlookverbinding in combinatie met de houtnerfstructuur is het daadwerkelijk gelukt.

Hoge isolatiewaardes, perfecte afwerkingen mogelijk voor zowel binnen als buitenkant, en een naadloze afdichting met uw woning. 

Natuurlijk blijft Schuco innoveren maar veel beter wordt het niet meer, dat denken ook de tussenleveranciers die de nieuwe deuren en kozijnen betrekken bij de fabriek van EA-Kunststoftechniek.

Er is weer een brug geslagen tussen tegenstanders van kunststof en voorstanders van hout. De prijs? Deze is nagenoeg gelijk gebleven met het Schuco Corona Accent profiel, het vorige succesmodel van Schuco kozijnen.

Kortom: genoeg te doen in de renovatie wereld van de kusntstof kozijnen. Meer weten? neem dan vooral een kijkje op de website van https://ea-kunststofkozijnen.nl

Ook voor deuren en schuifpuien natuurlijk de beste leverancier! 

https://ea-kunststofkozijnen.nl/infoweetjes/houtlook-met-houtnerf/