Carbid Theater
Vakantie

De mooiste locaties voor je huwelijksreis: een top drie

Je trouwdag geldt als een echte life experience, die je nooit meer vergeet. Maar het echte genieten begint natuurlijk pas daarna. Een van de hoogtepunten is de gave huwelijksreis die je na jullie huwelijksfeest gaan ondernemen. Hoe maak je jullie huwelijksreis tot een onvergetelijke belevenis? Als je voor een van onderstaande toplocaties kiest, waarvoor wij inspiratie opdeden via een informatief reisblog over lifestyle, kan jouw huwelijksreis al bij voorbaat niet meer stuk!

 

Boa Vista: een eiland dat niet voor niets ‘mooi zicht’ betekent

Een superieure plek om jullie prille huwelijk te vieren, is het indrukwekkend fraaie eiland Boa Vista, op de Kaapverdische Eilanden. Boa Vista betekent, letterlijk vertaald, ‘mooi zicht’. En dat is niet voor niets, want wat je hier allemaal te zien krijgt vergeet jullie de rest van jullie leven nooit meer! Op dit eiland vind je idyllische, lange zandstranden waar je heerlijk romantische wandelingen kunt maken. Je kunt op Boa Vista schitterende dieren, zoals reuzenschildpadden, zien, lekker duiken en snorkelen en met een stoere quad samen het eiland verkennen.

 

Curaçao: het meest geliefde Caribische eiland

Om diverse redenen geldt Curaçao als het meest geliefde Caribische eiland om een enerverende huwelijksreis naar te boeken. De aangename temperaturen, prachtige stranden en de bruisende en optimistische cultuur op dit eiland spreken veel mensen aan. En volkomen terecht! Natuurlijk pak je op Curaçao de oogstrelende stranden mee. Een bezoek aan Willemstad, met zijn prachtige gekleurde huizen, mag ook niet ontbreken. Een aanrader is verder om lekker te gaan wandelen door het Nationaal Park Christoffel of de Hato-Grotten aan te doen. Avontuur gegarandeerd opeen eiland dat meer dan vriendelijke prijzen hanteert!

https://www.stylemazing.nl/reizen/