Carbid Theater
Vakantie

Lekker weg naar de boerderij in Twente

Jullie kennen elkaar al jaren. Vroeger ging je best vaak een weekendje op stap met je beste vriend of vriendin. Toen kregen jullie allebei een relatie, waarna het wat moeilijker werd om een weekendje weg te organiseren. Maar waar een wil is, is een weg, dus maakten jullie er gezamenlijke weekends van. Lekker met zijn viertjes op ontdekking in een onbekende stad.

Inmiddels zijn jullie in een nieuwe levensfase aangekomen. Misschien zijn jullie allebei getrouwd. Jullie hebben allebei kinderen gekregen. Betekent dat het einde van de gezellige weekendjes samen?

Echt niet! Want in het Twentse Tubbergen staat een knusse bungalow boerderij: De Kapshoeve. Dit is een bungalowboerderij waar je met zijn allen terecht kunt. Door de handige layout hebben beide gezinnen hun eigen bungalow, maar kun je wel gezamenlijk vakantie vieren.

Deze bungalow staat op recreatiepark ’n Kaps. ’n Kaps is een bijzonder ruim opgezet park. De vakantiewoningen vormen samen een apart stuk van het park. Hierdoor je volop ruimte en privacy hebt. En ondertussen ben je vlakbij de vele faciliteiten. Zo is er een restaurant, kun je short golf spelen of vissen. Voor de kinderen zijn er speeltuinen (zowel buiten als overdekt)  en een verwarmd openlucht zwembad.

Een plek voor iedereen

De in Twentse stijl gebouwde bungalow boerderij is zelf trouwens ook bijzonder ruim. Met drie slaapkamers is er voor iedereen een slaapplek. Ook de woonkamer is lekker ruim, met een bijzonder gezellige zithoek. Voor de maaltijden heb je de beschikking over een keuken (met magnetron) en een ruime eethoek. Als je liever buiten eet, heb je op het terras voldoende plek voor iedereen. En aangezien je op vakantie geen zin hebt om af te wassen, is ook een vaatwasser aanwezig.

Veel te beleven

In en om de bungalow boerderij is veel te beleven. In een straal van 20 kilometer van het park vindt je 6 kastelen of molens, zijn er twee zwemparken, een dierentuin en een natuurreservaat.  Als je wilt winkelen kun je terecht in het nabijgelegen Almelo of Hengelo.

Kortom, met de bungalowboerderij op de Kapshoeve heb je alle ingrediënten voor een ouderwets gezellig weekend met je beste vriend(in) en aanhang.

https://kapshoeve.nl/