Carbid Theater
Image default
Beauty en verzorging

Laat uw haar onder handen nemen door deze kapper uit Krimpen aan den IJssel

Bent u toe aan een frisse coupe en zoekt u een professionele kapper in de buurt van Krimpen aan den IJssel die uw haar binnen enkele schaarknippen nieuw leven inblaast? Moniques Hairfashion, gevestigd in Krimpen aan de Lek, is een exclusieve haarsalon waar u niets minder dan een koninklijke behandeling ontvangt. Na een warm welkom, waar u wordt ontvangen met een heerlijke kop koffie, kunt u vervolgens zorgeloos genieten van ontspanning en gezelligheid. En dat terwijl uw haar volledig naar wens wordt getransformeerd. Of u nu uw haar wilt laten verven of een bob wilt laten knippen: de professionele kappers werkzaam bij de exclusieve haarsalon creëren binnen enkele ogenblikken uw droomkapsel.

Een professionele haarbehandeling op maat

Laat u uw haar onder handen nemen door deze kapper uit regio Krimpen aan den IJssel, dan bent u verzekerd van een behandeling op maat. De kappers houden niet alleen rekening met al uw wensen, ook voorzien zij u graag van nuttig advies en waardevolle tips, waarmee u uw haar thuis op een zo optimaal mogelijke manier verzorgt. De professionals werken louter met haarproducten van hoogwaardige kwaliteit, waarmee zij uw haar weer laten stralen. Verlaat de klant tevreden en voldoen de kapsalon, dan zijn de kappers pas tevreden!

Maak direct een afspraak

Moniques Hairfashion is dé kapper nabij Krimpen aan den IJssel waar u met uw gehele gezin terecht kunt. Of het nu gaat om het knippen, kleuren of stijlen van het haar van een dame, heer of kind: de haarspecialisten voorzien iedere klant van een perfect kapsel. Heeft u een bruiloft of een ander groots feest en wilt u niet alleen uw haar laten doen, maar ook een gehele make-uplook laten aanbrengen? Ook dan bent u bij Moniques Hairfashion, gevestigd in Krimpen aan de Lek, aan het juiste adres. Laat u opmaken door professionele visagisten en maak uw feestelijke look compleet! Neem contact op met de haarsalon en maak direct een afspraak.

https://moniqueshairfashion.nl/