Carbid Theater
Image default
Beauty en verzorging

Behandel Acne met Image Skincare

Kamp jij al langere tijd met acne? Weet je niet meer goed wat je moet doen? En loop je al een tijdje vast? Dan kan Image Skincare jou een uitkomst bieden. Cotton Spa werkt al jaren met Image Skincare vanwege de goede werking van deze producten.

Image Skincare is een merk dat een lange tijd onderzoek heeft gedaan naar verschillende huidproblemen. Na al deze onderzoeken hebben ze verschillende lijnen opgezet met verschillende kern ingredienten. Deze kern ingredienten helpen jouw huid om weer in balans te komen. 

Als je last hebt van acne is dat natuurlijk erg vervelend. Je wilt er het liefst zo snel mogelijk van af, maar helaas werkt dat niet zo. Image skincare heeft een lijn opgericht speciaal voor acne. Dit is de Clear Cell lijn. Deze lijn bevat hoge, actieve werkstoffen die jouw acne sterk doen verminderen. Clear Cell is een zeer effectieve productlijn om acné tegen te gaan, ontstekingen te verminderen, overmatige talgproductie te remmen en de huid te reinigen.

In elk product van de lijn zitten kern ingredienten salicylzuur, theeboom en muntblad. Salicylzuur werkt in op de hoornlaag van de huid. De hoornlaag zijn de dode huidcellen laag. Dit zorgt er dus voor dat de groei van gezonde huidcellen omhoog zal gaan. Salicylzuur werkt daarnaast positief op de talgproductie en zal deze doen verminderen. Theeboom werkt antimicrobieel en zal dus de acne bacterie aanpakken. Muntblad vermindert de roodheid, waardoor de rode vlekjes die je vaak vana acne krijgt ook weg zullen gaan. 

Al met al is het dus bewezen dat deze producten van Image Skincare jouw acne sterk gaat verminderen of dat het zelfs helemaal weg gaat. 

https://www.cottonspa.nl