Carbid Theater
Image default
Beauty en verzorging

Een bovenooglidcorrectie laat u uitvoeren bij een professional in regio Arnhem

Ouder worden is iets waar niet veel mensen blij van worden. Daarom is het voor velen interessant om een dermatologische of cosmetische ingreep te laten uitvoeren. Hierdoor blijft u er namelijk jong en knap uitzien. Wanneer u op zoek bent naar een specialist in dergelijke ingrepen, kunt u eens informeren naar de mogelijkheden van Optimum Clinics. Deze kliniek is gevestigd in Oosterbeek en zij bieden behandelingen aan. Zo kunt u bij dit bedrijf in de buurt van Arnhem terecht voor een bovenooglidcorrectie, een behandeling tegen huidkanker en meer. Bij hen staat zorg centraal en zij zorgen dat alles perfect verloopt. De deskundige medewerkers van deze kliniek luisteren naar uw wensen en maken te allen tijde gebruik van een persoonlijke aanpak.

Bij een bovenooglidcorrectie worden uw hangende oogleden gelift

Heeft u last van zware en hangende oogleden? Wanneer u een bovenooglidcorrectie in regio Arnhem laat uitvoeren, is dit snel verleden tijd. Hierbij wordt overtollig spier-, huid-, en vetweefsel van uw bovenste oogleden verwijdert. Vervolgens wordt dit weefsel herpositioneerd, met als doel om uw ogen te liften. Om deze behandeling goed uit te voeren, maken de specialisten van Optimum Clinics een incisie die verborgen is in uw natuurlijke ooglidplooi. Gevolg hiervan is dat uw ogen gelift kunnen worden zonder dat u er een blijvend litteken aan overhoudt.

Angst voor huidkanker? Laat uw verdachte plekjes tijdig onderzoeken

Bent u bang dat u huidkanker heeft en wilt u hiervoor een behandeling inplannen bij deze kliniek nabij Arnhem? Dan wordt u uitgenodigd om op gesprek te komen bij een ervaren dermatoloog. Hij of zij onderzoekt verdachte plekjes op uw huid en verwijdert deze indien nodig direct. Tevens wordt onderzocht of het een goedaardig of kwaadaardig plekje is. Zo weet u snel waar u aan toe bent en wordt u hopelijk gerustgesteld.

Neem contact op met de deskundige medewerkers

Welke vorm van zorg u ook nodig heeft, de professionals van Optimum Clinics uit Oosterbeek staan graag voor u klaar. Wilt u direct een afspraak maken voor een behandeling tegen huidkanker of een bovenooglidcorrectie bij deze kliniek nabij Arnhem? Of heeft u nog vragen over hun diensten? Neem dan contact op met een van de deskundige medewerkers. Zij beantwoorden uw vragen graag.