Carbid Theater
Image default
Winkelen

K9 Hondentuigen

Een K9 hondentuig is speciaal ontworpen om uw hond zo min mogelijk hinder te laten ondervinden bij het bewegen en biedt uitstekende bescherming. Ook is het met een K9 tuig gemakkelijk om uw hond onder controle te houden. Dit soort tuig is een verbeterde versie van een normale hondentuig en ten opzichte van een halsband is het al helemaal een verbetering voor het welzijn van honden. Wanneer uw hond aan de riem zou trekken dan wordt de druk over de borst verdeeld. Met behulp van de riemen en gespen op het K9 tuig verstellen. De stof van het tuig is huidvriendelijk en ventileert goed door.

 Het K9-model is verder voorzien van een paar handige details, waaronder reflecterende strepen, een handvat, een roestvrijstalen ring en een zaklamphouder, vooral handig bij het lopen met kleine honden als het buiten donker is. Het harnas is waterdicht en krasbestendig. Een K9 tuig is van hoogwaardige kwaliteit gemaakt en gaat hierdoor lang mee. Er zijn verschillende maten en kleuren beschikbaar om zo de perfecte match voor uw hond te krijgen. Voor een meerprijs is het mogelijk om een eigen tekst op het tuig te laten zetten.

 

Soorten: het powertuig, IDC powertuig en IDC riemtuig

 Nu zijn er ook nog drie verschillende soorten van het K9 tuig. De 3 soorten K9 hondentuigen zijn het K9 powertuig, K9 IDC powertuig en K9 IDC riemtuig. Een korte uitleg over deze zal het wellicht makkelijker maken om de juiste voor uzelf te kiezen.

 De 2 powertuigen zijn voorzien van een goede afdekking, waarvan het IDC model een licht betere versie is van het origineel. De powertuigen zijn zo ontwikkeld dat deze perfect over de borst van de hond komt te zitten. Hier zit geen verschil bij tussen de twee modellen.

 Tot slot nog het IDC-riemtuig. Deze bestaat alleen uit gordels en heeft dus geen bedekking. Het riemtuig zelf is iets eenvoudiger om aan te brengen dan het powertuig. Een riemtuig is goedkoper dan een powertuig en makkelijker schoon te maken.

 

http://www.k9-official.nl/