Carbid Theater
Image default
Marketing

Wat kost een led gevelreclame bord?

Mocht u op zoek zijn naar een led gevelreclame bord dan is het wel handig om te weten wat de kosten hiervan zijn en hoe deze kosten zijn opgebouwd.

Vaak willen bedrijven hun logo op de gevel van hun bedrijfspand of hun kantoor hebben staan. Dit kan dan door bestickering op de ramen of bijvoorbeeld door een lichtbak te plaatsen. Het voordeel van een lichtbak is dat hij ook ’s nachts zichtbaar is.

Tegenwoordig is er ter vervanging van de lichtbak de led gevelreclame.

Led gevelreclame onderscheid zich omdat u verschillende content achter elkaar kan laten afspelen en deze content ook nog eens makkelijk kan wisselen.

U kunt dus heel snel op actualiteiten inspringen en veranderingen. Bijvoorbeeld bedrijfsverzamelpanden kunnen de gevestigde bedrijven weergeven zonder dat ze een heel groot of heel veel borden op de gevel moeten monteren.

Maar wat kost zo’n led gevelreclame bord nu eigenlijk.

Dit is uiteraard afhankelijk van de grootte. Om u een schatting te geven is het tussen de € 1500 en € 2000,- per m2. Hier komen dan nog wat kosten bij voor de aansturing en een lichtsensor. Dit zal ongeveer € 500,- . Ook de installatie kosten zijn heel verschillend afhankelijk of er een frame moet worden gemonteerd en of er bijvoorbeeld een hoogwerker nodig is om het led gevelreclame bord te plaatsen.

Nu heeft u een indicatie van wat het gaat kosten.

Dat er verschil in m2 prijs zit is ook omdat er diverse soorten pixelpitchen zijn. Een P16 welke om de 16 mm een led heeft, wat neerkomt op 3906 leds per vierkante meter is duur dan een een P10 welke om de 10 mm een led heeft, wat neerkomt op 10.000 leds per vierkante meter.

Dan is er ook nog het verschil tussen de SMD led en de DIP led waar het led gevelreclame bord uit kan zijn opgebouwd.

U ziet er zijn heel veel verschillen waar u rekening mee moet houden.

Het is dan ook aan te raden om een expert in handen te nemen die u goed kan adviseren welk type led gevelreclame bord of ledreclameschermen het beste is dat bij u past.