Carbid Theater
Image default
Marketing

Een professionele look met een autowrap van een reclamebedrijf

Je bedrijfswagen is een belangrijk visitekaartje voor je bedrijf. Of je nu als consultant op kantoor bij je klanten langsgaat of de auto als promotiemiddel inzet, met een nette auto wrap van een professioneel reclamebureau in Zeeland ga je altijd in stijl de weg op. Het draait allemaal om de boodschap die jij met je bedrijf uit wilt stralen. Een goed reclame bedrijf gaat met je in gesprek over je doelstellingen en maakt een ontwerp dat hierbij past.

Auto bestickeren of liever een volledige wrap?

Bij het aanbrengen van een reclameboodschap of de huisstijl van je bedrijf kun je kiezen om de auto te bestickeren of om een volledige auto wrap aan te laten brengen. Bij bestickeren wordt je boodschap in duidelijke letters op de deuren, de motorkap of het dak aangebracht. Een reclamebureau uit Zeeland met ervaring zal er altijd op letten dat de lijnen van de letters mooi op elkaar aansluiten wanneer een tekst over meerdere panelen loopt.

Bij een volledige auto wrap wordt je bedrijfsauto als het ware ‘ingepakt’ in hoogwaardig folie. Dat kan hoogglans zijn maar ook een mat uitvoering is mogelijk. Je geeft hiermee je auto een professioneel uiterlijk. Vergelijkbaar met spuiten maar vele malen goedkoper! Een nieuwe laklaag kan bovendien makkelijk beschadigen en dan moet de auto opnieuw overgespoten worden. Een auto wrap kan weliswaar ook beschadigen door krassen en steenslag maar een nieuwe wrap is zo aangebracht. Nog een extra voordeel is dat je de laklaag van de auto juist beschermt met wrapfolie en dat is positief voor de restwaarde, mocht je de auto ooit nog willen verkopen!

Stem je auto wrap af op de rest van je huisstijl

Een reclame bedrijf kan je helpen met het bestickeren of wrappen van je auto maar dat is lang niet alles. Ook raambestickering en het maken van reclameborden behoren tot de mogelijkheden. Stem de stijlen op elkaar af en maak er samen met een professioneel reclame bedrijf een mooi geheel van! Kies voor een lokaal bedrijf in Zeeland om de samenwerking te bevorderen want je hebt meestal meer dan één afspraak nodig om je wensen kenbaar te maken en te laten vertalen naar een mooi ontwerp.