Carbid Theater
Beauty en verzorging

Een centraal gelegen kapper vlak bij het CS in Tilburg

Bent u woonachtig in de omgeving van Tilburg en bent u op zoek naar een fijne kapper die altijd op de hoogte is van de laatste trends? Dan bent u bij de Tilburgse vestiging van Hair & Looks op de juiste plaats! De gepassioneerde stylisten blijven constant ontwikkelen op het gebied van haarstyling, kleuring en kniptechnieken zodat u altijd met veel zelfvertrouwen de deur uitgaat. De persoonlijke aanpak kenmerkt zich door het kappersadvies op maat dat iedere bezoeker ontvangt.

Kom langs voor iedere behandeling bij dames, heren of kinderen

Van de frisse was- en knipbeurt tot een tondeuse coupe voor heren– de stylisten van Hair & Looks deinzen voor geen enkele kapbeurt terug. Kies er bijvoorbeeld voor om het haar goed in model te laten föhnen als er een feestje op de planning staat of laat uw coupe watergolven voor een traditionele uitstraling. Kan uw haar wel een opfrisbeurt gebruiken, maar weet u niet zeker wat bij u staat? Dan zal de stylist samen met u kijken welke kleur er bij uw huidtonen past en welk model perfecte aansluiting vindt bij uw gezichtsvorm. Ook kinderen zijn welkom en krijgen een speciaal tarief.

Ontdek de mogelijkheden van een kappersabonnement

Als u graag met een fijn gevoel bij uw kapper wilt vertrekken, dan is de salon van Hair & Looks in Tilburg de perfecte salon voor u. Bovendien is de kapsalon goed bereikbaar met de centrale ligging dicht bij het Centraal Station en met diverse uitvalswegen richting de snelweg op korte afstand. Maak via de website een afspraak. Kies uw behandeling, eventueel uw kapper of kapster van voorkeur en de gewenste datum met tijd. Bovendien is het mogelijk om nog een bericht bij uw reservering te vermelden, dit is vooral handig wanneer u bijzonderheden zoals een allergie wilt vermelden. Vraag ook zeker de opties van het kappersabonnement na als u regelmatig een bezoekt wilt brengen aan uw kapper in Tilburg.

https://hairandlooks.nl/