Carbid Theater
Sport

Medailles bestellen als giveaways en andere manieren om reclame te maken op een bedrijfsevenement

Medailles bestellen om je bedrijf mee te promoten op een bedrijfsevenement, het lijkt misschien vergezocht maar het is een originele en kosteneffectieve manier om je bedrijfsnaam en –logo onder de aandacht te brengen. In plaats van medailles kun je ook sportbekers bestellen die bezoekers tijdens het evenement kunnen winnen. Daarnaast zijn er nog een aantal andere methoden om aandacht te trekken.

Door medailles te bestellen voldoe je aan 3 belangrijke voorwaarden van reclame maken

Om reclame te maken moeten het middel en de boodschap goed op elkaar afgestemd zijn. Door medailles te bestellen voldoe je aan drie van de meest belangrijke voorwaarde voor een goede reclameboodschap.

Met medailles en sportbekers creëer je een beleving

Waarom denk je dat er tijdens sportwedstrijden voetbalmedailles, sportbekers of hockey prijzen worden uitgedeeld? Omdat het traditie is natuurlijk maar die traditie is ontstaan doordat je met een dergelijke prijs de beleving van de deelnemers versterkt. Een medaille of sportbeker is een symbool van overwinning en sportiviteit. En dat bevordert de competitie tussen individuen of teams. Diezelfde beleving creer door activiteiten te organiseren tijdens een bedrijfsevenement. Van een quiz tot een speurtocht, je maakt het evenement interactief en origineel. En een medaille met je bedrijfsnaam en logo is dan een blijvende herinnering aan een leuke dag.

Het zijn leuke en originele giveaways

De beleving is een belangrijke voorwaarde en dat brengt ons bij de tweede belangrijke voorwaarde voor reclame maken. Op evenementen wil je altijd iets aan je bezoekers meegeven. Vaak wordt je geadviseerd om een giveaway te geven waar mensen echt iets aan hebben. Helaas verzanden veel bedrijven dan in oersaaie dingen als een (hopeloos verouderde) USB-stick of een bedrukte pen. Zeg nu zelf, als je meedoet met een voetbalwedstrijd, heb je dan liever een voetbalmedaille of een mooie sportbeker of een bedrukte pen met het clublogo? Precies, een originele prijs houdt de aandacht veel beter vast.

Mensen zijn visueel ingesteld

Het klinkt een beetje banaal maar iets dat glimt en schittert trekt nu eenmaal sneller de aandacht. Wanneer de bezoekers aan jouw evenement mee hebben gedaan valt dat direct op met een mooie medaille. En vergeet niet dat je een bedrijfsevenement ook als sportwedstrijd in kunt richten. In dat geval sla je met voetbalmedailles, hockey medailles of een kampioensschaal natuurlijk de spijker op zijn kop!