Carbid Theater
Image default
Sport

Een wisselbeker kopen voor verjaardagen

Ken je dat gevoel? Er komt weer een verjaardag aan van een goede vriend maar je hebt geen idee wat je moet kopen. Je vraagt eens rond bij wat andere vrienden, die ook geen idee hebben. Uiteindelijk maakt iedereen een Tikkie over en hijst iemand zich van de bank voor een kaart. Klaar is Kees. Makkelijk maar ook erg onpersoonlijk. Maar ja, wat moet je dan geven? Doe eens gek, koop een wisselbeker! Bij een wisselbeker denken we vooral aan voetbalcompetities. Iedereen die ooit op voetbal heeft gezeten, heeft wel eens om de wisselbeker gespeeld. Maar een wisselbeker kopen is ook een uitstekend idee voor een verjaardag. Waarom? Lees snel verder!

Op verjaardagen worden nieuwe tradities geboren

Bij verjaardagen kom je met veel mensen bij elkaar. Vaak zie je er mensen die je zelfs alleen op verjaardagen tegenkomt. Dat is niet altijd omdat je een hekel hebt aan mensen, soms verlies je elkaar gewoon uit het oog. Maar juist daarom is een verjaardag de ideale broedplaats voor een nieuwe traditie. En daar komt dan die wisselbeker weer bij kijken. Je koopt een wisselbeker omdat het een symbool van vriendschap is maar tegelijkertijd ook een beetje een geintje. Je kunt er van alles in doen dus dat laat ook veel, potentieel, grappige opties open. En je hoeft hem maar één keer te kopen. Makkelijk, herkenbaar en je bent van het gezeik met geld in envelopjes af!

Als je het doet, doe het dan goed!

Als je een wisselbeker gaat kopen, doe het dan meteen goed en ga naar een leverancier met veel keuze in sportbekers en waar je de mogelijkheid hebt om de trofee te personaliseren. Je bent overigens niet beperkt tot sportbekers, je kunt ook een gepersonaliseerde kampioensschaal kopen of medailles bestellen. Dat wordt wel wat lastiger met andere cadeautjes maar het is wel een mooie manier om de jarige te verrassen met iets origineels. Ook leuk ter herkenning bij een vrijgezellenparty trouwens!