Carbid Theater
Zorg

Zorg op afstand met vcare beeldzorg

Zorg op afstand met beeldzorg applicatie video connect

Zorg op afstand aanbieden is de trend van dit moment, en dat is niet voor niets. Laat patiënten niet voor iedere afspraak naar uw praktijk of zorginstelling komen. Vaak kan een gesprek ook digitaal gevoerd worden, bijvoorbeeld middels beeldzorg. Bij deze vorm van zorg op afstand heeft u contact middels een spraak- en webcamverbinding. Een patiënt blijft u zien, maar kan een gesprek vanuit huis voeren. Prettiger voor de patiënt en voor uzelf! Gesprekken zijn vaak korter, makkelijk tussendoor te plannen en daarbij hartstikke veilig met Vcare Connect. Onze technische oplossingen voldoen aan de strenge wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid en privacy. Niet voor niets beschikken wij over meerdere ISO-certificaten.

   

Technische oplossing voor zorg op afstand

Vcare Connect is niet alleen een veilige oplossing om zorg op afstand aan te bieden. Deze oplossing is daarbij zeer betrouwbaar, efficiënt en robuust. U wilt immers goed bereikbaar zijn en blijven voor uw patiënten! Een haperende videoverbinding of ruis op de lijn moeten voorkomen worden. U kunt uw eigen huisartseninformatiesysteem (HIS) aan Vcare Connect koppelen. Zo heeft u de informatie over uw patiënten altijd bij de hand, wanneer u een gesprek met ze voert. Daarbij bieden we u de mogelijkheid om verschillende externe applicaties aan het systeem te koppelen. Het maakt dat u zich voortaan nog beter op uw zorgproces kunt richten! Wanneer kiest u voor het aanbieden van zorg op afstand?

 

Zorg op afstand voor communicatie met partners

De oplossing die Vcare Connect u biedt voor zorg op afstand is niet alleen interessant voor uw patiënten. Met deze oplossing kunt u ook de communicatie met externe organisaties en bedrijven vergemakkelijken. Alle informatie op één plek, wat snel schakelen makkelijker maakt! Heeft u vragen over Vcare Connect? Bent u benieuwd hoe u zorg op afstand in uw praktijk of instelling kunt gaan gebruiken? Neem in beide gevallen contact met ons op. Onze specialisten voorzien u graag van persoonlijk advies over uw mogelijkheden.

https://www.vcareconnect.nl