Carbid Theater
Image default
Zorg

Fysiotherapie tegen nekklachten bij deze praktijk in Den Bosch

Woont u in Den Bosch en heeft u last van rug-, schouder- of nekklachten? Dan kunt u het beste fysiotherapie volgen bij Fysiotherapie en Manuele Therapie Dirkse van den Heuvel. In deze praktijk vindt u namelijk fysiotherapeuten die elk hun eigen specialisaties hebben. Hierdoor kunnen ze voor iedere bewegingsklacht de juiste aanpak bieden. Bij de praktijk in Den Bosch kunt u terecht voor de behandeling van schouder-, rug- en nekklachten, maar ook voor knie- of enkelblessures. Daarnaast biedt deze praktijk ook een fysiofitprogramma aan waarbij u onder begeleiding van een fysiotherapeut na een blessure of een lange rustperiode weer kunt gaan sporten. Zodoende kunt u langzaam, op een veilige manier de intensiteit van uw sport op gaan bouwen. Zodoende vermijdt u (nieuwe) blessures.

Zij stemmen uw behandelplan af op uw klachten en wensen

Gaat u bij Fysiotherapie en Manuele Therapie Dirkse van den Heuvel in Den Bosch langs voor fysiotherapie bij nekklachten, knieblessures en andere bewegingsproblemen, zal u altijd op persoonlijke wijze worden geholpen. Zij zullen eerst een intake met u afnemen om uw klachten te bespreken en uw beweeglijkheid door middel van tests in kaart te brengen. Met gebruik van deze informatie wordt voor u een behandelplan op maat opgesteld om de klachten aan te pakken. Deze kan aanzienlijk variëren aan de hand van uw klachten. Zo kan deze bestaan uit bewegingsoefeningen, maar ook massages om spieren te ontspannen of medical taping. Dit plan wordt voornamelijk samengesteld met oog op uw bewegingsklachten. Wel nemen ze uw persoonlijke voorkeuren in acht. De bewegingsvoorkeuren van de een zijn immers niet die van de anders. Sommige mensen hebben als doel om klachtenvrij te worden, anderen zal het meer om een verbetering in bewegelijkheid gaan. Deze fysiotherapeuten komen aan uw wensen tegemoet.

Maak een afspraak bij u in de buurt

Voor de behandeling van uw nekklachten Den Bosch niet meer uit? Fysiotherapie en Manuele Therapie Dirkse van den Heuvel biedt uitkomst. Graag weten wat zij voor u kunnen betekenen op het gebied van fysiotherapie? Neemt u dan contact op met deze praktijk om uw intake in te plannen. Zij helpen u met plezier om uw bewegingsvrijheid weer op peil te krijgen en uw pijnklachten waar mogelijk te reduceren.