Carbid Theater
Vervoer en transport

Schaf hier heftruckbanden aan die naadloos op uw heftruck passen

Het is belangrijk dat een heftruck zich voort kan bewegen op stevige en stabiele banden. Pallets, goederen en andere soorten lading moeten veilig van A naar B worden gebracht en de heftruck moet uiteraard ook lang mee kunnen gaan. Heftruckbanden die niet van goede kwaliteit zijn, zorgen ervoor dat na verloop van tijd de efficiëntie afneemt en de onveiligheid voor de gebruikers van de heftruck toeneemt. Bij de groothandel Juma Industriebanden B.V. zijn ze gespecialiseerd om iedereen te voorzien van het juiste type heftruckband van hoge kwaliteit. De medewerkers van dit bedrijf staan bovendien voor iedere klant klaar om passende en deskundige adviezen te geven.

Een groot assortiment aan heftruckbanden, vakkundige reparaties en meer

Bij Juma Industriebanden B.V. vindt u naast heftruckbanden ook diverse andere banden voor langzame, zware voertuigen. Zo koopt u bij dit bedrijf banden voor allerlei soorten werkzaamheden waar u deze voertuigen voor gebruikt. Met een jarenlange ervaring in het vakgebied helpen de specialisten u om de meest passende heftruckbanden te vinden. Dat maakt dit bedrijf een ware specialist in de markt van ‘langzaam’ transport. Ook voor reparaties aan uw heftruckbanden kunt u terecht bij dit bedrijf. Met een ruilvelgensysteem voor heftrucks ter beschikking, doen zij al het nodige reparatiewerk en onderhoud aan de wielen van uw transportmiddelen. Wanneer u niet weet hoe u een heftruckband verwisselt, kunt u altijd de hulp van de specialisten van Juma Industriebanden B.V. inschakelen. Wel zo gemakkelijk! Kortom, u kunt vertrouwen op een groot assortiment, duurzaamheid, een uitstekende service en hoge kwaliteit.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Juma Industriebanden B.V. is dus meer dan alleen een aanbieder van heftruckbanden. Hier staat maatwerk volledig centraal en doen de specialisten er alles aan om u met het meest passende product uw werkzaamheden voort te laten zetten. Profiteer van meer dan twaalf jaar ervaring in de sector, een snelle service en nog veel meer! Neem contact op met dit bedrijf wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden voor u.

https://juma-bv.nl/