Carbid Theater
Image default
Onderwijs

Volg de pedicure basisopleiding nu

De beste pedicure basisopleiding leert je alles om de voeten in een uitstekende conditie te brengen en te houden. Daarnaast leert de opleiding je ook andere voetklachten te behandelen, zoals verdikte nagels, schimmels, wratten, overtollig eelt en likdoorns. Je leert huid- en nagelaandoeningen herkennen en er is ook aandacht voor voet- en teenafwijkingen. De pedicure basisopleiding leert je deze problemen zo goed mogelijk op te lossen of te verlichten. Je zult ook in staat zijn je klanten het juiste advies te geven over goede schoenen en de verzorging van hun voeten. Na de opleiding kun je: aan de slag bij een pedicuresalon, behandelingen verzorgen bij het huis van je klanten of van start gaan met je eigen praktijk.

De pedicure basisopleiding bestaat uit theorie en praktijk

Pedicure is een beroep met vele mogelijkheden. Onderzoek heeft ook uitgewezen dat de vraag naar goede en gekwalificeerde pedicures aan het toenemen is, omdat steeds meer mensen belang hechten aan de verzorging van hun voeten. Het lesprogramma van de pedicure basisopleiding bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte. Na de pedicure basisopleiding kun je de voeten van mensen met allerlei voetproblemen verzorgen. Je leert ook welke klachten je zelf mag behandelen en voor welke klachten je je klant moet doorverwijzen naar een andere discipline. Onderwerpen zoals kennis van schoenen en steunzolen, hygiëne en instrumenten- en materiaalkennis komen tijdens de lessen ook aan orde.

De pedicure basisopleiding is vrij intensief

Tijdens de pedicure basisopleiding is er speciale en persoonlijke aandacht voor elke cursist. De één leert makkelijk, de ander weer niet. De opleiding is vrij intensief. We gaan in op alle aspecten van het vak van een pedicure met nadruk op de praktische gedeelte. Na de opleiding geef je je klanten weer mooie en pijnloze voeten. Heb je nog vragen over de opleidingsduur, opleidingskosten en startdatum? Maak gerust contact met ons. De pedicure basisopleiding is dé basis voor een mooie carrière als pedicure.