Carbid Theater
Image default
Gezondheid

De mediator in Annen helpt jou

Of u nu te maken heeft met een conflict met uw buurman, een zakelijk geschil heeft of op een scheiding afstevent; u heeft een snelle oplossing nodig om een ​​einde te maken aan een moeilijke situatie zonder tussenkomst van de rechter. Door met de fijne mediator in Annen samen te werken, in plaats van rechtstreeks naar de rechtbank te stappen, bespaart u uzelf veel tijd, geld en stress. De mediator in Annen is uw conflictbemiddelaar en garandeert een flexibeler, sneller en goedkoper uitkomst voor elk geschil. Wij zijn een deskundig team dat in staat is elk geschil op te lossen, zonder naar de rechter te gaan.

De mediator in Annen is uw specialist bij conflictbemiddeling

Heeft u een conflict met iemand en stemt de andere partij in voor conflictbemiddeling? Dan kunt u terecht bij de mediator in Annen voor deskundig advies. Wij zijn een onafhankelijke, onpartijdige en neutrale bemiddelaar en specialist in de begeleiding van onderhandelingen. We gaan samen met u en de andere partij op zoek naar een oplossing voor uw situatie door middel van communicatietechnieken. Onze focus ligt op de partijen te helpen om zelf tot een rechtmatig overeenstemming te komen, die de behoeften van beide partijen respecteert. De mediator van Annen heeft volledig kennis van zaken en vervult een begeleidende rol.

Hoe gaat de mediator in Annen te werk?

Tijdens het eerste gesprek helpen we u beslissen of mediation geschikt is voor uw situatie. Daarna volgt er een gezamenlijke bemiddeling sessie om u te helpen bij het bespreken en identificeren van oplossingen, waarin beide partijen zich terug kunnen vinden. Als er een akkoord is bereikt, zal de mediator in Annen u een schriftelijke samenvatting bezorgen, waarop beide partijen hun handtekening moeten plaatsen. Het aantal bijeenkomsten is afhankelijk van uw situatie, en iedere partij betaalt de helft van de kosten. Om erachter te komen hoe de mediator in Annen u kan helpen bij het oplossen van een geschil, kunt u gerust contact met ons opnemen.