Carbid Theater
Onderwijs

Inspirerende opleidingen van De eerste verdieping

Bij De eerste verdieping kun je cursussen en workshops volgen op het gebied van NLP, systemisch werk en familieopstellingen. Voor alle opleidingen geldt dat je niet klaar bent na de laatste bijeenkomst. Het proces dat gestart is, zal de rest van je leven in beweging blijven. Je zult continu bijleren en groeien.

Er zal vast een moment komen waarop je extra inspiratie nodig hebt. Weet dat je altijd weer terecht kunt bij De eerste verdieping. Je kunt dezelfde training nog eens volgen om de spreekwoordelijke puntjes op de i te zetten. Voor deze herhaalopleiding hoef je maar 10% van de gangbare prijs te betalen. De drie meest gevolgde trainingen bij De eerste verdieping op dit moment zijn:

· NLP practitioner;

· systemische werk;

· body mind practitioner

Inschrijven kan online op een moment dat het jou uitkomt. Als je het inschrijfformulier hebt verstuurd, krijg je direct een bevestiging.

Bij twijfel, kom eens langs!

Als je nog een beetje twijfelt over deelname, is het misschien raadzaam eens een paar reviews over De eerste verdieping te lezen. Deze staan op de website en zijn geschreven door oud-cursisten. Zij deden bijvoorbeeld een cursus waarin familieopstellingen centraal stonden.

Het is ook mogelijk dat je langsgaat in Delft voor een kennismakingsgesprek. Dat kan in groepsverband tijdens een van de gratis infoavonden. Geef je er de voorkeur aan alleen langs te komen? Er kan een één op één-gesprek met een coach ingepland worden. Vanzelfsprekend hoef je hier niet voor te betalen en is het geheel vrijblijvend.

En dan is er ook nog de mogelijkheid een workshop te volgen om kennis te maken met een specifieke opleiding. Je hebt de keuze uit: NLP in 1 dag, coachen in 1 dag, body mind in 1 dag en familieopstellingen. Kun je alleen ’s avonds dan zijn dit de mogelijkheden: masterclass coaching, familieopstellingen en organisatieopstellingen.

Tot slot biedt De eerste verdieping ook tweedaagse workshops onder de titels ‘dochter van jouw moeder’ en ‘verlies en rouw’. We hopen dat er een training of workshop tussen zit die aansluit bij je behoeften. Tot snel in Delft!

 

https://www.1e-verdieping.nl